Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Холстебро треба да е кец,ваљда овие Данците сеуште се доктори за Романскиот ракомет,1.35 не е лошо,иако Динамо не е слаба екипа,сепак Данец си е Данец.@Tomasino ајде брате ако не те мрзи по два три збора за ракометиве немора цели есеји![]()
Не играј КХЛ на голој.Ufa 1i5+ 2.80 валуе Медвешчак дрвца се ама овие се нестабилни
СКА 1и5+ 2.20 (не се пропуштаат вакви квоти едини човек шо може да заебе е Метсола голманов на Амур)
Спартак 1 2.10 ( Астана се катастрофа годинава незнам зошто ваов коеф тоа со ЦСКА шо тепаа беше за на филмско платно колку срека имаа )
може и ЦСКа и Торпедо да влезат исто 1и5+
Попрад - Зволен 1и5+ 3.30 Може да се проба против овие пак ама ко ке споредам дека истава квота беше за Кошице пред два дена само во систем или мал влог
Не играј КХЛ на голој.
InterИнтер 1 или Лацио 1 ?
WInnn, Gent vleze vo posledna sekunda, stramota bese na tolku pcuenje da ne vlezese, i nervoza : ) , denes kasno stanav i pisav samo dabl1 singl WInn, odime Dabl da ja probame srekjata Basel - 3+ , Gent - 1
Интер, иако ќе бидат без Марио и Мурило очекувам да влезе 1, доколку Болоња се потрудат конечен би типувал 2:1 за Интер, Ранокиа ќе започне денес.Интер 1 или Лацио 1 ?
нигде не видов дека ќе бидат без марио и мурило, туку марио место кондогбиа ќе се врати поназадИнтер, иако ќе бидат без Марио и Мурило очекувам да влезе 1, доколку Болоња се потрудат конечен би типувал 2:1 за Интер, Ранокиа ќе започне денес.
нигде не видов дека ќе бидат без марио и мурило, туку марио место кондогбиа ќе се врати поназад
дај линк од кај црпиш вакви лажни информации
и ДА ја играм интер онака ме тера од корен да се заебам, значи со среќа на сите кои го имаат интер на тикет![]()
jas i dvete gi imamИнтер 1 или Лацио 1 ?