Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
c992d48b7247dfe5d22fc9c64b96eeae.jpg

Kakvi sansi si promasija i dvete ekipi,sakati da bea ke vlezese eden gol,Altidore 86min si ja pogodi stativata,posledni sekundi imase cist penal,sudijata svirna faul u napad ..
Za denes
Arminia 3+
Aarau 3+
Tns 1&3+
Ktp 3+
Uplata 1000den

Sent from my iPhone using Tapatalk

Вчера многу добри резултати па се плашам денес малите коеф пепел да не не направат така да на помал влог денеска

Интер 1
Фулкир 1 и Т1

Сакав и Виљареал 1 но ја тргнав поради вчерашниот ден и некој мој глупи суевериа за утакмиците од 18 часот :гомце:

Иначе вечер некој мислења за сингл Милан 2? Го гледам она 2 и 2+пп 10 коеф. во очи ми брка

@Tomasino ајде брате ако не те мрзи по два три збора за ракометиве немора цели есеји :)
Холстебро треба да е кец,ваљда овие Данците сеуште се доктори за Романскиот ракомет,1.35 не е лошо,иако Динамо не е слаба екипа,сепак Данец си е Данец.
Вардар треба да оди преку хендикеп,како шо играат во последно треба да е и Т2+,сепак Кристианстад е ослабен бааги од лани,ама прв меч е,се бива,ако не се заебава Вардар ќе ги убие.
Сегед-РНЛ е дерби,се бива овде,Сегед треба да е фаворит овде,посебно зошто Швабите си експериментираат со составите,и Фленсбург вчера излезе речиси со втор тим во поголем дел од мечот со Веспрем,нема да ме чуди и Јакобсен истото да го напрај,ама Сегед ми се непознаница сезонава,цел тим го сменаа,дали ќе искористат ќе видиме.
Барса треба да е фикс чист,1.35 дале за двојка,нема дилеми овде,99% е двојка оваа,иако Висла знааат да бидат заебани,сепак Барса е Барса.
Кил-Пеж,оваа на двојка ми оди цела недела ја мислам,иако против Кил не се игра,посебно не дома,ама некако ми се закачија овие и мислам дека ќе ги рашлапаат среде Кил.

Тешки се првите утакмици,доста и малку голови паѓаат,не се за уплати поголеми од некоја стотка,освен Барса не гледам друг сигурен тип,

Ufa 1i5+ 2.80 валуе Медвешчак дрвца се ама овие се нестабилни
СКА 1и5+ 2.20 (не се пропуштаат вакви квоти едини човек шо може да заебе е Метсола голманов на Амур)
Спартак 1 2.10 ( Астана се катастрофа годинава незнам зошто ваов коеф тоа со ЦСКА шо тепаа беше за на филмско платно колку срека имаа )
може и ЦСКа и Торпедо да влезат исто 1и5+

Попрад - Зволен 1и5+ 3.30 Може да се проба против овие пак ама ко ке споредам дека истава квота беше за Кошице пред два дена само во систем или мал влог

Ufa 1i5+ 2.80 валуе Медвешчак дрвца се ама овие се нестабилни
СКА 1и5+ 2.20 (не се пропуштаат вакви квоти едини човек шо може да заебе е Метсола голманов на Амур)
Спартак 1 2.10 ( Астана се катастрофа годинава незнам зошто ваов коеф тоа со ЦСКА шо тепаа беше за на филмско платно колку срека имаа )
може и ЦСКа и Торпедо да влезат исто 1и5+

Попрад - Зволен 1и5+ 3.30 Може да се проба против овие пак ама ко ке споредам дека истава квота беше за Кошице пред два дена само во систем или мал влог
Не играј КХЛ на голој.

Не играј КХЛ на голој.
:icon_lol: Играм КХЛ на голој едно 5 години и сум во голем плус фала на совет ова за овие шо на своја рака играат а неизгледеле 1 утакмица

1 singl WInn, odime Dabl da ja probame srekjata Basel - 3+ , Gent - 1
WInnn, Gent vleze vo posledna sekunda, stramota bese na tolku pcuenje da ne vlezese, i nervoza : ) , denes kasno stanav i pisav samo dabl
Twente - 3+, Bursaspor 1. Do kaj 5 satot toa e toa.[DOUBLEPOST=1474806937][/DOUBLEPOST]Fiorentina 1 mi para oci, mislam deka bi trebalo da odi do vecer 1-1 na 500ce

Последно уредено:
Интер 1 или Лацио 1 ?
Интер, иако ќе бидат без Марио и Мурило очекувам да влезе 1, доколку Болоња се потрудат конечен би типувал 2:1 за Интер, Ранокиа ќе започне денес.

Интер, иако ќе бидат без Марио и Мурило очекувам да влезе 1, доколку Болоња се потрудат конечен би типувал 2:1 за Интер, Ранокиа ќе започне денес.
нигде не видов дека ќе бидат без марио и мурило, туку марио место кондогбиа ќе се врати поназад

дај линк од кај црпиш вакви лажни информации

и ДА ја играм интер онака ме тера од корен да се заебам, значи со среќа на сите кои го имаат интер на тикет :popce:

нигде не видов дека ќе бидат без марио и мурило, туку марио место кондогбиа ќе се врати поназад

дај линк од кај црпиш вакви лажни информации

и ДА ја играм интер онака ме тера од корен да се заебам, значи со среќа на сите кои го имаат интер на тикет :popce:

Не се лажни информациите, освен официјалниот профил на Интер на ФБ ако почнал да лаже. :)

852840cd42a2c8780cc84a2b2a25420b.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom