Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Дејвис Харден и Мидлтон плусеви и шарлот плус ....

Пеликаните ќе јадат бо а харден има 1 од 7 .... океј р мсм стварно[DOUBLEPOST=1457571803][/DOUBLEPOST]Брадо пуши кур бе пичко талибанска !!![DOUBLEPOST=1457573593][/DOUBLEPOST]Нормално ... Мидлтон 8 у прва дејвис 23 на полувреме и шарлот 140 на полувреме цццц.... да и го свирнам на Клои Кардашијан и да глеаш со таа фацата мутава талибанска ако не даеш 31. Копиле[DOUBLEPOST=1457576692][/DOUBLEPOST]Изедов говна за Мемет и ја го изедов на крај .... животе расипани џојстику .... 0/8 за 3 7 од 24 за 2 .... БРАДИ да те ебат.

Последно уредено:
Ајде уште 4 поена од гркот за добивка после подолго време :D
Crowder +
Walker +
Holiday +
Covington +
Howard +
Antetokounmpo +

Ова ми е едно ливче за 50 ми носи 2120

А на друо на 100 и за добивка 1200 ги имам

Tomas +
Middleton +
Booker +
Redick +

Томас некако го даде со тешки маки, Мидлтон добро иде а и Букер супер отвори

Само продужение ми го спасува гзот забраден од ова лајново црнечко.

nXozhag.png

Последно уредено:
На едниот тикет ги чекам посленди Дурант и Пол.Добар старт на Дурантула,а Пол некако резервиран. Во 1/4 прават хак а Џордан.:lut:

На другиот тикет ме паѓа Денг.Кај ми текна да го играм него,а и ретко играм минуси. Прво 1/5,сега има 7/13. Вејд 8 шута,овој 13.:rolleyes:[DOUBLEPOST=1457584080][/DOUBLEPOST]Пол мизеријо белосветска..Превземи малце одговорност све ти ебам,приватизирај ја топката.

11 поени во последна четвртина изгледаат невозможно. Од 83 поени тој 12.:tapp:

Последно уредено:
Fala za podrskata decki,puno mi znaci [emoji13]
Sepak ostavkata bese neotpovikliva,kamo nasite politicari da zemaa primer od vakvi gragani [emoji1] ,da gi mocam site od prv do posleden,osven B.C i M.TH.,pametnite sedat u Manu,oni glupavite u parlament [emoji6] .
Sala na strana,za vecer
Crni Grk 16.5+
A.Davis 25.5+
J.Harden 28.5+
Corvington 13.5+
Na 500den u mozzart ili ke go dodadam i Kemba 24.5+ .sepak dobar tip e,u strasna forma isto i Jr Holiday 19.5+
Irving 21.5+
Hood 15.5-
Monroe 13.5+
C.Paul 22.5+
Zlatna kopacka ..
Bajgi dolgo me prati ova prokletstvo,nekoja crna magija,ovaa na kajgana ne raboti veke,dokazano ..crn gavol go fatil i forumov,nemozeme 1000den da si zemime od kladilnica .
Sesto sto postavuvam tuka,paga ko nepisano pravilo,mozda nekolkumina sum zel na svoja dusa so tipovite,pa po ubo da ne si postavuvam veke .
Nekoe vreme mozda sum smaral so ona Kajgana Magijo,al toa go najdov pomegu vas,ne go izmisliv jas [emoji12] ,edno vreme si terase rabota,se dodeka nekoj frlil kletva,ustata da mu se isusi [emoji2] .
I pored oni stranici okolu statistiki i slicni gluposti,ke vi preporacam i eden Nba forum,kade ima mnogu dobri tiperi,se e besplatno .
Za sekoj koj se kladi na igraci,od denes e napravena strasna alatka,sto dosega ne bilo videno,ona stranica Hoopstats nema da vi e potrebna,se imate na edno mesto,samo da si gi znaete igracite,mislam nivnite pozicii,tamu vi dava primeni kosevi od pozicia,od kolku sutevi,kolku dopustaat sutevi,kolkav % .
Znaci VRV e alatkata,pored toa samo pratenje na Rotoworld za suspenzii,startni petorki i slicni,Statmuse za odreden igrac protiv nekoj tim,i sve vi e na dofat ..kompletna analiza za eden igrac,za ne poveke od 10min..
Da ne bidam ko nekoi samo solenje pamet i seirdzii(v korenet vo ovoj narod pod ova nebo),da pomognam bar malku,namesto da odmognam ..

http://nbaknights.com
Imate instrukcii kako da gi upotrebite alatkite,malku i vi udoloviv kako sto
takada srekno
eedc24504b750d9829764eb3224149b9.jpg

5646c6f4cb39b1d55ffa5452d48c8f00.jpg

A eve kako izgleda .
I da,den porano da si go batalime ova zlo [emoji35]
E bravo be,site granici od mozzart veke se po poen dva povisoki ..

Harden win .
Kemba win.
Davis win.
Crni Grk win.
Corvington win .
Isto i Jrue Holiday win,a jas se zamarav so kajgana [emoji35] [emoji35] [emoji35]
Namesto fino lepo da si gi uplatev,21+koef .na 500den.
Si gi pustiv
Irving 21.5+ win
Davis 25.5+ win
Booker 15.5+ win
Afflalo 13.5+ 1koef
Hood 15.5- 1koef
G.Monroe 13.5+ looose !!
Uplateno na 300den u zlatna,pa ni tie 3000den ne ti davaat da si zemis ..

Sarkissian-Krueger 1 @1.57
Sarkissian-Bangoura 1 @1.44

Harrison-Sarkissian 2 @2.75
Sarkissian-Gianessi 1 @1.55

Sarkissian-Jung 1 @1.8
Bolt-Sarkissian 2 @ 1.72

еве ја моменталната состојба знам дека не е сјајна но погодете што?
Шаркишиан се најде во главниот жреб на Индиан Велс, добра вест за сите се надевам ќе се задржи што е можно подолго за да направиме некој кеш :)
Се читаме утре веќе рано сабајле !
И уште само една напомена со правилно дозирање на уплати можеше и со овие резултати да се биде во плус(како мене хе-хе) али тоа е веќе ваша политика и не се мешам во тоа битно е да имаме што повеќе добитни типови.

Со вакво типување, не дозирање, туку треба да бидеш магионичар за да бидеш во плус. Ако ги играш како сингливи со равен влог од да речеме 1000 денари ќе си уплател вкупно 6000 денари, а ќе си добиел 4101 денар, и тоа без пресметан данок.

Е сега, ако си магионичар, тогаш си уплаќал на добитните по 10 0000 денари, а на недобитните по 10 денари и си завршил во плус. Само, ако си таков мачионичар да знаеш кој се добитни а кој недобитни типови, зошто вооопшто си се мачел да ги уплаќаш недобитните?

Со вакво типување, не дозирање, туку треба да бидеш магионичар за да бидеш во плус. Ако ги играш како сингливи со равен влог од да речеме 1000 денари ќе си уплател вкупно 6000 денари, а ќе си добиел 4101 денар, и тоа без пресметан данок.

Е сега, ако си магионичар, тогаш си уплаќал на добитните по 10 0000 денари, а на недобитните по 10 денари и си завршил во плус. Само, ако си таков мачионичар да знаеш кој се добитни а кој недобитни типови, зошто вооопшто си се мачел да ги уплаќаш недобитните?
Aj be ti ne go zakacaj Sarkissian!:icon_lol:

Весели 12,5+
Без Перо денеска Фенер, а со повреден Удох кој сеуште е game decision, 12,5 граница е ништо, поготово уште ако не игра Удох друг центар немаат така да едно 35-36 минути ке одработи Весели денеска. :D

Весели 12,5+
Без Перо денеска Фенер, а со повреден Удох кој сеуште е game decision, 12,5 граница е ништо, поготово уште ако не игра Удох друг центар немаат така да едно 35-36 минути ке одработи Весели денеска. :D
Randolph 14.5+ ?

Принтезис 13.5+
Да се биде или не утакмица за Грциве, без Лоџески и најверојатно Строубери, очекувам плус шутеви на и онака вториот главен играч Јорго. Бросе е најверојатно без Милер.
Зисис 9.5+
Старово игра многу добро сезонава, убацува редовно по 15тина поени во последно време, границава е ниска, очекувам 4-5 слободни и некоја тројка и лесно да влезе.
Дилејни 16.5+
Кога играат против поатрактивни противници повеќе форсира. Со оглед на тоа што Диксон и одбрана се два несврзливи поими, а Слукас нема да игра, мислам дека ќе им ги степа 20 ко од шала.
Адамс 11.5+
Шутира доста, со Бурусис се главни поентери, поготово против Химки што на гости се резил екипа и не се познати како добри дефанзивци.
Кузминскас 13.5+
Секогаш го поштувам дечкото, малку пати ме има заебано, а е бог и батина у екипата. Каква Цедевита, каков Џејмс Вајт.

Весели 12,5+
Удох е даден на 12.5, ова треба автоматски минус? Ако заигра некоја минута ќе си влезе лаганица. Колку е сигурно дека е повреден, да не лажираат нешто Фенер?

Удох е даден на 12.5, ова треба автоматски минус? Ако заигра некоја минута ќе си влезе лаганица. Колку е сигурно дека е повреден, да не лажираат нешто Фенер?
Не играше со Банвит во Турската лига, е сега пишува дека е game decision ама колку кријат карти Фенер тоа не знам...

Не знам како да направиме да ви давам коеф 1,95 на тоталиве што ќе ги посочите за играчиве да направам некоја пара.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom