Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
ima da ja natovaram Tuluz 0-2 gola, ili bankrot, ili vadenje za denes...

кога го напиша постот мислев да ти кажам да не ја ставаш 2-3 гола туку 3+ ама ај си велам да не ти се мешам ама...како тргнало

Стаив 4 пара со задњи 100ден - Гјори гг3+ (1-2) Твенте, Грасхоперс и Арау гг3+ .... сите се по 1 гол на полувреме. . . и ств. се надевам дека еднаш ќе ми се насмее среќава ...

Каде може да видам Босна ракометот колку е?

Денес сите ги ставате последните пари,од утре ќе ве гледам на семафори :icon_mrgr:

кога го напиша постот мислев да ти кажам да не ја ставаш 2-3 гола туку 3+ ама ај си велам да не ти се мешам ама...како тргнало

Ej, каков "пенал" свирна тој латентниот француски педер.
:facepalm:

Mn. jasno, davaat gol za 2-1 im go ponistuva ...offfff[DOUBLEPOST=1396724849][/DOUBLEPOST]Магијата да проработи, почесен гол да даат :))

Последно уредено:
Остаток си ставив на 1 и сега :свиркам: :vozbud:
Ама во секој случај се надевам ќе дојди 2 бидејќи така ќе земам 800 а ако победи ќе земам 2000 не е малце разликата...

Ок, Лил 2 црвени на лепе очи (Y) Цирих поништен гол, па црвен .... Еби се магијо!

Кога ќе ги пишам Хееренвен ГГ4+ завршува 2-1,а кога ќе ги пишам ГГ3+ завршува 3-0.Што убаво си искористив големи коефициенти во Бетсити на оваа па Гродиг дава гол(1.50) и младинциве ракомет и овие ПСВ сеа најдоа да не дадат гол.

Последно уредено:
Лил 2 црвени во 2 минути.

Priceless ...

Утре од сабајле Базел,Малага и Зенит кецови[DOUBLEPOST=1396726225][/DOUBLEPOST]Што е со Босна ракометот бе, еднаш од 9 , сега од 8 од кога е почната и колку е резултатот кај да видам ??:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom