Кивање, Ждригање, Прдење...

• Креатор на темата Креатор на темата AceMaus
  • Време на започнување Време на започнување
За кивање не кивам многу, прдење не сум никогаш прднал на јавни места а ниту па во друштво а пак за ждригање талент сум како некое животно ждригам и тоа во секој момент!

Кивање, нормално нели, коа сум настината или коа нешто ќе ме изиритира... Икање можам да сопрам ако се сконцентрирам. Прдење... не би да дискутирам :D Е за ждригање едино не знам да го правам намерно, ми се дешава некад ептееееен ретко да ждригнам после јадење, али ненамерно. А многу ме интересира како се прави, мајке ми :D Али ако научам, се плашам дека ќе го злоупотребам :sneaky:

Ги владеам сите ждригачки дисциплини :icon_lol:
Долго ждрогање, пократко ждригање, зборење и ждригање во едно, ждригање со затворена уста (без да отвориш уста, предизвикуваш ждриг кој можеш да го испуштиш погласно со отварање на пештерата, или потивко со затворена :D). Знам да се иждригам било каде...
Бар кога ми е тешко немам проблеми како некои кои незнаат да ждригнат :icon_mrgr:

Прдење, си прдам нормално. Гледам да не се слушне, али секако има и инциденти ситуации. На предавање или па на часови во средно и основно, ќе се стискаш цел ден, ама некогаш мора да го испуштиш. Ако се слушне јако, ќе се правиш наудрен...

Икање... Икам само ако ме збори некој :P
Една од ретките работи за кои немам лек... Ништо не ми помага. Колку пати ќе ја натерам мајка ми да се скрие некаде и после да ме исплаши ама џабе :pos:
И викам ајде мамо исплаши ме, она седи седи и ќе ми викне БУ :pos:

Ептен ми е срам кога кивам :tapp: Многу јако се слуша и увек го затнувам носот за да го избегнам кивањето. Женска ми цело време ми приговара дека намерно сум кивал јако, неможе да свати дека тоа ми е наследно :icon_lol: Татко ми кога кива увек ме вади од памет, такво нешто немам слушнато до сега од друг човек :icon_mrgr:

како изгледате во очите на другите кога кивате :P

Прдам само мајка ми кога ќе направи грав и тоа гледам да биде само кога сум дома или во краен случај ако не можам да издржам на улица за да не смрди. :D Кивам мистериозно, само главата се приметува како ја мрдам. :) Не знам и не можам да ждригам, :S а баш би сакала така силно да ждригнам пред лицето на брат ми :S :) и за икање икам само кога ме зборат, а за да престанам си набројувам личности што ги знам и кај кој ќе престанам тој наводно ме збори. :)

За ждригање многу слабо дури накај ич, кивање претерано , посебно во пролет ( алергична сум на поленов прав ) и кога ке почнам едно 20 пати неможам да престанам и на сите околу мене им ги кинам живците, а за прдење никогаш во јавност, дури и кога ми дојде некогаш така се стискам ама но вај :)

кивам многу често (заради алергииве), прдам чат-пат, ждригам кога ќе се најадам добро или кога пијам газирани сокови, знам да ждригам со сила, со затворена или отворена уста, а за икање икам кога ми студи најчесто......и мајка ми одма ми вика: аааа бебе да не ти се цица??? ( да не го сфати ова некој вулгарно, бебињата икале кога им се јадело или барем ја сум икал и веројатно тоа и останало во навика :D ) никако женава да сфати дека не сум бебе повеќе..............

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom