Кисела (минерална) вода

• Креатор на темата Креатор на темата Clubber
  • Време на започнување Време на започнување

Пиете ли кисела вода?

• Пијам

Гласови: 122 45,9%
  • Нешто измеѓу

Гласови: 75 28,2%
  • Не пијам

Гласови: 69 25,9%

• Вкупно гласачи
    266
Минерална вода :olee:

Пијам и тоа многу, обично Добра Вода со лимонче :) Бонаква или Кожувчанка, особено летно време, така речено од минерална вода живеам.

Пијам редовно.Омилена ми е Бонаква-медиум ама може и Горска да помине.Не сакам само Пелистерка.

Не можам да поднесам кисела вода...ниту ме освежува и повеќе ме ожеднува...

Одбрав нешто измеѓу зашто пијам понекогаш.А кога тоа понекогаш се случува се случува со Пелистерка.

Бонаква медиум

gorska gazirana

denot ne mi pocina bez nea,posebno koa ne sum naspana a moram rano da stana i da odam nekade gorskata voda me osvezuva za cel den..inaku nema sans da preziveam :))

Пела Роса, мене ми е најубава минерална вода. Исто добра минерална вода имам пиено на минералните извори во Бања Вручица во Босна, секогаш ќе ја паметам.

Пијам многу ретко, ми нема никаков вкус ниту ме освежува. Од обична вода нема ништо поубаво. И не се вика кисела, туку минерална вода :pipi:

Pijam , i najcesto pelisterka fina reklama ima :pos2::helou:

Одбрав нешто измеѓу зашто пијам понекогаш.А кога тоа понекогаш се случува се случува со Пелистерка.

Пу, пу не важи.Дај да прегласам.Во последно време пијам кисела вода ко жедно африканче.

би можело да се каже тоа е единствениот газиран пијалок што го пијам... со лимонче и мраз... супер е, ме освежува во горештињево :)

речиси ич

Пијам Кисела вода,одлична е за замена во летните денови за сок

пијам...за летово е топ избор...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom