Кинезитерапија во Благоевград

• Креатор на темата Креатор на темата Andev
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
1 август 2011
Мислења
2
Поени од реакции
2
Сакам да се запишам на тој факултет но не знам кога е уписниот рок, ми кажаа дека пред да се запишеш требало да полагаш историја на бугарија, ако има некој во план да студира нека ми пише некој информации

Батали Благоевград и батали полагање за Бугарска историја ќе ти го исперат мозокот како млаз-вода со помија ,туку оди во Србија и ќе заврши работа и зарем во Македонија не чинат и нема кинезитерапија LoL
А што е тоа кинезитерапија да не е тоа изучување и стажирање за фалсификување,лажирање и маркетиншки трикови???LoL

Sent from my iPad 3 using Tapatalk 2

Јас сум одлучен да студирам таму, ве замолувам за конкретни информации, без забегувајне од темата

Сакам да се запишам на тој факултет но не знам кога е уписниот рок, ми кажаа дека пред да се запишеш требало да полагаш историја на бугарија, ако има некој во план да студира нека ми пише некој информации

Немаш Кинезитерапија пуштено од Бугарите за Македонски студенти, освен ако имаш Бугарски пасош па да конкурираш како Бугарите, од Македонија примаат 150 студенти од кои само еден влгува на Кинезитерапија во Софија.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom