Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
јас имам 2 такви...а не кинески тенка работа..у штип барем немаNeznam dali bas tuka treba da bide temava ama ako treba neka se premesti...
Dali nekoj ima vakov mp3 player
Прегледај го приврзокот 39925
i kade moze da se kupat nekoj ne-kineski mp3 playeri?
јас имам 2 такви...а не кинески тенка работа..у штип барем нема
имав ипод нано 5 ген у епл индустрис произведено...од вк го зедов![]()
Ги бива само за у WC слушање, па и за тамо не е сигурно колку ќе ти трае.A tie gi biva li za nesto kineskite so se na slikata...?
A tie gi biva li za nesto kineskite so se na slikata...?
Јас мислам дека е многу тешко да најдеш мп3 плеер што не е произведен во Кина, чим и порше планира да префрла погоните во Кина нема што да се збори , ефтината работна сила си го прави своето скоро секоја појака компанија за да ја зголеми конкурентноста отвара таму фабрики тоа. А освен тоа живееме во Македонија, на Балканот каде што најчесто се продаваат производи од 3 класа прибидејки немаме стандарди кој што би требало да се испунуваат при увоз, сега тоа е јбг.
И да земеш ејпл шафл тешко дека ќе биде произведен во америка, ако не е произведен во Кина тогаш сигурно ќе биде произведен во Таиван или Филипини![]()
а ќе можеш да ми дадеш некој линк ако имаш зс ме мрзи да барам сега ова време![]()