Кинески MP3 плеери

• Креатор на темата Креатор на темата bastard
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
10 септември 2010
Мислења
273
Поени од реакции
25
Neznam dali bas tuka treba da bide temava ama ako treba neka se premesti...

Dali nekoj ima vakov mp3 player

MP3_F311_4d15477210f5b.jpg
i kade moze da se kupat nekoj ne-kineski mp3 playeri?

јас имам 2 такви...а не кинески тенка работа..у штип барем нема :)
имав ипод нано 5 ген у епл индустрис произведено...од вк го зедов :D

A tie gi biva li za nesto kineskite so se na slikata...?

A tie gi biva li za nesto kineskite so se na slikata...?

ги бива...немат дисплеј ..значи батерија ке држат повеке..мојо 2-3 дена држе..и само нз како ке ти се подогде за слушалките излезо..на еденио му е супер стерео..а на другиот е многу слаб...најубаво вакво
167957_193948953949704_100000038016862_722885_7987302_n.jpg

166344_193948910616375_100000038016862_722884_2775322_n.jpg

од амазон го зедов...кинеско е ..ама сум презадоволен 4 дена слушам музика на него без прекин батеријата не е паднала ни црта..квалитетн звук..и слушалки со него идат :)

Јас мислам дека е многу тешко да најдеш мп3 плеер што не е произведен во Кина, чим и порше планира да префрла погоните во Кина нема што да се збори , ефтината работна сила си го прави своето скоро секоја појака компанија за да ја зголеми конкурентноста отвара таму фабрики тоа. А освен тоа живееме во Македонија, на Балканот каде што најчесто се продаваат производи од 3 класа прибидејки немаме стандарди кој што би требало да се испунуваат при увоз, сега тоа е јбг.
И да земеш ејпл шафл тешко дека ќе биде произведен во америка, ако не е произведен во Кина тогаш сигурно ќе биде произведен во Таиван или Филипини :)

Јас мислам дека е многу тешко да најдеш мп3 плеер што не е произведен во Кина, чим и порше планира да префрла погоните во Кина нема што да се збори , ефтината работна сила си го прави своето скоро секоја појака компанија за да ја зголеми конкурентноста отвара таму фабрики тоа. А освен тоа живееме во Македонија, на Балканот каде што најчесто се продаваат производи од 3 класа прибидејки немаме стандарди кој што би требало да се испунуваат при увоз, сега тоа е јбг.
И да земеш ејпл шафл тешко дека ќе биде произведен во америка, ако не е произведен во Кина тогаш сигурно ќе биде произведен во Таиван или Филипини :)

он сака епл да земе..тафра :)
има по 50 евра мп4 на тач со wifi ...за помала цена од ипод шафл

а ќе можеш да ми дадеш некој линк ако имаш зс ме мрзи да барам сега ова време :)

Јас во неколку наврати сум пишал дека Кинезиве се луди за вакви работи и дека доволно е да видат нешто на слика за да го направат :)
ама највеќе им ги поштувам мп4 саатите тие им се врв :)
ко што гледам ова американциве некако разочарани сакат подобри перформанси од аппле тач а да е 5 пати поефтин :Р

Јас имам Neo добар е брка работа и држи батерија 2-3 дена само заебано ако се испразни до крај батеријата тогаш заебава за полнење а инаку ако го надополнуваш нема гајле....

:oftopic:кој ке ми напрае маил на г-маил...и да ми го даде ми треба за амазон :)

Земи си мемориска картичка за телефонот, поефтино е, а и слушалките за телефон се многу поквалитетни од тие за мп3 плеер. Јас имав 100 слушалки сменето од 30 до 300 денари и џабе, од месец-2 не траат фазла. А на мп3 плеерот му цркна дисплејот.

Имав исто такво Мп3 плеерче ко од првата слика, не беше лошо ама нема споредба со Apple iPod и слично :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom