Let 3
The Nipple Erector
- Член од
- 13 јули 2008
- Мислења
- 30.896
- Поени од реакции
- 31.280
ova imalo i uste eden del od PRIKAZNITE NA LET3,normalno bez pokritie.
Кинеска касапница
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ova imalo i uste eden del od PRIKAZNITE NA LET3,normalno bez pokritie.
a kaj pisuva deka e Kineska?![]()
![]()
Кинеска касапница
На печатот на кучешката мршаa kaj pisuva deka e Kineska?
moze da e kineskinja koja raboti vo Kineski restoran vo SAD.На печатот на кучешката мрша
имаат и црвена петокрака
![]()
ова му е деликатес
А чупето мене ми изгледа ко кинескиња
interesno e sto i najgolem procent od amerikancite ja obozavaat kineskata hrana,i najcesto ja jadat.КИНЕСКИ РЕСТОРАН ВО САД.
Ти реков дека милиони и милони кинези избегаа во Америка да се спасат од немаштија и масовни погубувања вио кина. Тие таму си однесоа и своја кујна то ест печени вучјаци, поховани питбули варени јазавичари. Си се хранат во свои кујни. Али факт е дека е тоа КИНЕСКА КУЈНА. па каде и да е.
Гледаш дека пак бев во право.
еве и види го продавачот:
![]()
секако дека сите кинези не јадат пцишта. Има и таму сиромаштија која не може да се гости со такви специјалитети.
Тие јадат жаби. Живи.
![]()
![]()
ChinagateКина и Америка станаа меѓусобно зависни, Америка увезува кинеска роба, кинезите живеат од извозот во Америка. Амерички фирми отвараат фабрики во кина, кинезите инвестираат во америка. Тука веќе се роди партнерство. Падот од 2% на купување на стока за широка потрошувачка во Америка значи пад од 10-20% на производство во кина, затварање на фабрики и губење на работни места. Затоа од интерес на Кина е богата и силна америка а од интерес на Америка е богата и силна Кина. Тоа е како да сте партнер со некого во бизнисот, падот на едниот, надолу го влече и другиот.
interesno e sto i najgolem procent od amerikancite ja obozavaat kineskata hrana,i najcesto ja jadat.
a inaku milioni kinezi otidoa vo SAD za da ja osvojat,a sega izgleda od kako ke ja osvojat,ke treba i da ja spasuvaat od propast.
Фали ме усто оти готова си :pos2::pos2::pos2:да се знае кој е кој:pos2::pos2::pos2:УСА е најголемото срање тоа би требало да го знаешКина слуша што Америка ќе изјави. Америка кажа дека Тајван не смеи да се чепни и Кинезите ниту се доближуваат до Тајван, пошто таму Американците имаат еден тенк и 100 маринци а усидрен е и еден патролен брод Амерички. Тајван е поразвиен од Кина и има иљадници милијарди долари инвестиции во Кина а од тие инвестиции пак кина извезува во Америка. Америка троши кинески производи али пошто се газдите Тајванци целиот ќар оди во Тајван кој пак му плаќа милијарди долари на Америка што ја штити. Така да тоа е цел круг каде Америка зема и роба и пари, тајванците само пари а кинезите наплаќаат 3% од прометот за услуга што парите врват преку нив.
За разлка од тебе кој ниту сега во овој момент не знае за што се залага:pos2::pos2::pos2::pos2:Јас знам за што се залага Алекс за антиамериканизација на светот и јас лично го подржувамхахахах како полека се прилагодуваш... мутираш, прво не било тоа кинеско јадење, па после сепак било, па на крај американците го јаделе, па немало ни еден кинез во америка па после имало али само неколку па сега имало многу али дошле да ја освојат америка...... хахахахаха
Утре не ќе се сеќаваш ни за која теорија си се залагал.
Јас знам за што се залага Алекс за антиамериканизација на светот и јас лично го подржувам
На печатот на кучешката мрша
имаат и црвена петокрака
![]()
ова му е деликатес
А чупето мене ми изгледа ко кинескиња
Иди ти прехрани милијарда ипол жители да те видам.И што има везе ако јадат све што оди(лази) по земјата?Не се различни од останиот свет,само имаат поголем спектар на исхрана.