Кили vs. изгубена водителка од АБ Канал

• Креатор на темата Креатор на темата Mjolnir
  • Време на започнување Време на започнување
Откако ја погледнав проширенава верзија мислам дека преостро изреагира. Се исељачи малце пошто почна дрско да се понаша и на наредните прашања. Треба да види пример у ЛД иако е дупло помлад од него.
А водителкава(ако може да се нарече така) е ептен глупа. Сместа да се тргне од пред камера.

Искоментирав на видеото на YouTube и еве тука повторно ќе кажам:

Целата ситуација резултира со 0:0.
И водителката утна, и Кили утна. Можеше да го скокне прашањето, но кога веќе го прочита, Кили како цивилизиран возрасен човек можеше да го заврти на шега и да каже нешто како “На печурки сум“ или “На розовите пилули сум“, а не да се “испонаша“ како последен лузер на планетава со “да ти го зачу*ам у уста“.

Впрочем што се навреди толку? Пред тоа сам рече дека FB може само да те инспирира, а не да те депримира. Па што се буниш тогаш?
Цело Скопје го знае како наркоман, не разбирам што му текна сега да глуми светец.
Се знае дека користел дрога и истото го самиот има кажувано по емисии.Но овде ова прашање е поставено со цел да биде понижен.

Сега го гледав на МТВ како зборуваше за потребата од наши серии во домашна продукција, за да се исфрлат турско - хрватско - бугарско - индиско - руско - шпанските серии.И беше баш ок.Очигледно е до поставувањето на новинарот, а во случајов беше сосем нормално...

Сега го гледав на МТВ како зборуваше за потребата од наши серии во домашна продукција, за да се исфрлат турско - хрватско - бугарско - индиско - руско - шпанските серии.И беше баш ок.Очигледно е до поставувањето на новинарот, а во случајов беше сосем нормално...

Чек, ти очеквеше дека и понатаму, во други емисии и шоу-а да продолжи да вика „ќе ви го учукам“?

Кили си е тоа што е. Самиот концепт на емисијата, водителката и целата таа тв се ретардирани, па не ме чуди неговата соодветна реакција на несоодветниот однос.

Чек, ти очеквеше дека и понатаму, во други емисии и шоу-а да продолжи да вика „ќе ви го учукам“?

Друга ми е поентата.А зошто да не ако се поклопат условите, цензура е срање :D

Кили си е тоа што е. Самиот концепт на емисијата, водителката и целата таа тв се ретардирани, па не ме чуди неговата соодветна реакција на несоодветниот однос.

Да бе. Кили си е тоа што е, а ако му укажеме дека го перцепираме онаков каков што „си бил“, тогаш Кили се претвара во господин кој носи фрак и не прекорува за нашето варварско понашање према него.
Плус, Кили мислеше дека во емисијата ќе зборуваат за абразивните релјефни форми во Шведска. Не знаеше кутар тој во каква емисија оди и каков е концептот на истата.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom