Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Па имаше некои иначе немаше да седат за џабе.Последната финта што ја направија е демек плаче дете и они го смируваат и као "Не плачи еве чичкото ќе ти даде пари" и као да извадиш пара да не плачи детето.Последно што ќе видиш како ти ја собрал од рака и да го немаи ја ги иам начекано тие на мост едно десетина пати...и он ака мафтаат со иљадарки...ма глупости стварно не сфаќам...али не застанувам да не ме џепарошат мамата... ств не знам кој деген би се нафатил...![]()
Занаетот не е во изумирање туку се иселија занаетчиите а поготово сега од кога ќе паднат визите Камениот Мост ќе биде пустNe se narekuvaat kibritcii tuku kibritasi. Cisto proceduralnmo.
Btw, zanaet vo izumiranje, sto od edna strana e i zalno. Sepak, interesni se kako pojava.![]()
Pa ne ke da igraat uloga mnogu vizite.Занаетот не е во изумирање туку се иселија занаетчиите а поготово сега од кога ќе паднат визите Камениот Мост ќе биде пуст![]()
Да ова е точно,ама најака финта им е коа зимаа овие на камени мост една жена и еден маж и ќе ги стават да гледаат демек се заинтересирани и ти ќе си речиш "Бреј види ова мора да е нешто интересно и женска застанала да гледа"ednas koa bev bas na lice mesto gleam eden ostavi 6000 i iznenadno pogodi i si zede 12000 , posle nego dojde eden drug stae 3000 i gi izgubi, idam posle u starata carsija gi gleam toj prevarantot so toj prviot si gi delat parite t.e. zaedno rabotele da vidat lugjevo deka moze da se dobiepametni lugje
a toj posle nego sto bese posteno si igubi 3000 i zamina razocaran :S
Сега се на мода превари како агенции за посредување и вработување во странство, вадење визи а не знам дали се во мода уште оние пирамидалните игри ако пратиш писма на петмина да ти пратат пари а тие ја шират играта и така само оној на врвот ќе се наполни пари а другите ќе си останат само со мандалато в рацеPa ne ke da igraat uloga mnogu vizite.
Zanaetot e vo izumiranje druze bidejki starite iskusni kibritasi vekje si natrtija pobajagi godini v g'z, a na mladite mangupi vekje ne im se interesni ovie stari konvencionalni prevari, se razrabotuvaat drugi finti sega a i postojat drugi nacini na brza i necesna zarabotka. Se otvaraat novi horizonti vo prevarantskata oblast.![]()
Toa zenite pretezno bea bugarski kurvi.Да ова е точно,ама најака финта им е коа зимаа овие на камени мост една жена и еден маж и ќе ги стават да гледаат демек се заинтересирани и ти ќе си речиш "Бреј види ова мора да е нешто интересно и женска застанала да гледа"
Ретко кој ќе признае дека бил насамарен (исклучоци, извинетеЛично вие како граѓани сте биле ли некогаш насамарени од умешни измамници за било што?Претпоставувам дека скоро секогаш имаат добро одработена тактика.
Па преска преку google дознав дека баш тие се изгледа во затвор поради повеќе кражби.Ако зборуваме за тие што оперираа на Камен Мост, на старата автобуска и во чаршијата тоа се најгнасни, најдрски криминалци. Буквално од џеб или од чантите им земаа на луѓето пари а ако приметеа некој измамен да проба да повика полиција знам дека имало и закани со ножеви и слично. Бројна организирана група. Не знам дали уште го работат „занаетот“. Многу ретко во весници пишуваше за некој имамен од нив (во однос на тоа колку веројатно имаат измамено), бидејќи во рок од 3-4 минути колку што ги гледав еднаш обработија исто толку души. Таа група заслужува да биде фрлена од камен мост да се научат да пливаат во Вардар.