Кети е фан намбр уан !

• Креатор на темата Креатор на темата *Lovely*
  • Време на започнување Време на започнување
Да бевте попаметни тие што напишавте дека тоа е Кети,ке споредевте малку РЕЧНИКОТ на Кети во постовите што се издвоени на почеток,и речникот на Лавли и одма ке ви беше јасно дека НЕ е Кети и дека НЕ МОЖЕ да биде. Вие гет а лајф а не она!

И нејзината најдобра другарка дојде да ја брани...
/Ах, колку потресувачки....:icon_eek::cry:
Кети продолжи со својата фан професија и потруди се да не бидеш забегана, да не ти се смеат, оти тоа ке ти се одрази во животот понатаму.

чим ја исполнува тоа нека си продолжи, само нека не си набива суета.
можеби тоа е еден вид на колекционирање, хоби.
ескјуз ми, ама неможам да си го насочам вниманието кон хејтање на нечие средство за среќа.

чим ја исполнува тоа нека си продолжи, само нека не си набива суета.
можеби тоа е еден вид на колекционирање, хоби.
ескјуз ми, ама неможам да си го насочам вниманието кон хејтање на нечие средство за среќа.

За колекционерството :vozbud: чаре...како нова :vozbud:

Прочитајте го текстот под сликата,оваа скроз е забегана :tapp:

Attachments

• jkkkkkkkkkkkk.jpg
    jkkkkkkkkkkkk.jpg
    64 KB · Прегледи: 225
И нејзината најдобра другарка дојде да ја брани...
/Ах, колку потресувачки....:icon_eek::cry:
Кети продолжи со својата фан професија и потруди се да не бидеш забегана, да не ти се смеат, оти тоа ке ти се одрази во животот понатаму.

Најдобра другарка сум на Лавли,а не на Кети.:wink: Дај Боже да бев на Кети,ке ми го продолжуваше животов секојдневно со нејзините глупости.

Кети е професионален фан. Кога ќе остаре, ќе ја основа првата Македонска фан академија.

малку :oftopic: ... ќе си отворам пејџ на фб и баш да видам колку фанови ќе имам сакам и јас фејмос да бидам:pos::pos:

За сите што ја сакаат Николина <3

:pos: :pos: :pos:

Уживам читајки ги ваквите теми,само продолжи Кети,најбоље си:pipi:не ги слушај другите...

Најдобра другарка сум на Лавли,а не на Кети.:wink: Дај Боже да бев на Кети,ке ми го продолжуваше животов секојдневно со нејзините глупости.

Добро Пегава,укапиравме,чилни сега...

Are you saying that Kattie would suit you better as a best friend than Lovely?

Не ми текнува на името на тој ексцентричниот милионер што правеше упад на утакмиците од Ман Утд и се сликаше со играчите. Мислам Кети не е милионер ниту Боки 13 е Форлан (освен малку во фризурата) ама ме потсети малку на него темава сега ќе прогуглам да се потсетам.

Друго за размислување е дали ова е природна ретардација (double digit IQ) или пак турските титловани серии имаат некакво влијание.

In some cases maybe:icon_razz

Е добро ај... :tapp:
Како што кажав, немам намера да се докажувам. :)
Туу да не отвори човек тема, одма ме нападнавте ни крива ни дужна :icon_lol:
Btw, имам 16 години, и што со тоа? Као демек тоа е некој доказ дека сум Кети?! Нема врска :)
Ама не дека си,не викаме тоа туку ако имаш 16 тоа ај некако се поклопува,на форумов си се претставила како Кате и тоа некако е слично со Кети ама ако и она е од Аеродром како ти:)))
Башка баш и ти некако по НЕКСТ ТАЈМ :)))
Темава може да е поинтересна ако играме детективи:))

Ништо не е, ќе и помине......

....Се надевам!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom