Келнерот од Казабланка

• Креатор на темата Креатор на темата GoD.HateUSaLL
  • Време на започнување Време на започнување
иххх полека бе лепи смири се малце,знам што е delay мајку му...ова ми падна интересно лагирањево :)

и уствари ти бе шотие GoD.HateUSaLL ако отвараме тема за секој глуп келнер се еба мајката на форумов :)

иххх полека бе лепи смири се малце,знам што е delay мајку му...ова ми падна интересно лагирањево :)

и уствари ти бе шотие GoD.HateUSaLL ако отвараме тема за секој глуп келнер се еба мајката на форумов :)

Pa neznam so e rabotava :) Pukajte seir na kelnerot vie so go znaete ;) vie so ne go znaete pukajte seir na mene :))))))) :P

Друг израз за кога одиш цик-цак додека си клен:)

Брат немој вакви работи бе, понатаму ќе им бидеш на мета на група сеирџии. Исто така bad rep with the girls.

Hhaha :) nema vrska be :) Malce shala na moja smetka :) Ne e do tuleto.. DO BIRATA E!:)))))

Стуб бе:vozbud:

Него,овој не знае што е lag,ти му го објаснуваш со delay:pipi:

Значи,коа секоја акција ти касни 2-3 секунди откога ти ќе напраиш со мозокот напор за неа.
Стручен термин ти е тоа,прашајте го келнерот

Hhaha :) sakav da mu pisam " Delay ti e koa sakash da mu puknesh na nekoj last hit ali nemozes posho rakata ti kasni 3 sekundi a nego vishe go puknale" Ali si vikam "zaebi" posle ke mora last-hit da objasnuem :)))))))))

Ah sho prai dotata na mladi deca...:duel:

Напишано од GoD.HateUSaLL
E! I barem 1 casa pifce da ispijam od merak! Odma mi se moca! Dali e do pivoto..do sho li e...

[Malo tule malce drzi..]

Брат немој вакви работи бе, понатаму ќе им бидеш на мета на група сеирџии. Исто така bad rep with the girls.

A shto e toa seirdzii? o.0
>.>
<.<
^^

Hhaha :) sakav da mu pisam " Delay ti e koa sakash da mu puknesh na nekoj last hit ali nemozes posho rakata ti kasni 3 sekundi a nego vishe go puknale" Ali si vikam "zaebi" posle ke mora last-hit da objasnuem :)))))))))

Ah sho prai dotata na mladi deca...:duel:

Напишано од GoD.HateUSaLL
E! I barem 1 casa pifce da ispijam od merak! Odma mi se moca! Dali e do pivoto..do sho li e...

[Malo tule malce drzi..]

A shto e toa seirdzii? o.0
>.>
<.<
^^
дете што ти е?сакаш да те реметат?
епа тоа се сеирџии.луѓе кои начекуваат вакви како тебе кои не знаат што попрво со себе и трескаат глупости(sry for being so direct) и им маваат ремет, им пукаат сеир, ги заебаваат-како сакаш кажи го

е да, и как отоа си трета година а имаш 15 години?

ej go znam kelnerov, im se pusta na site sto gi poznava...:tapp:
mnogu mi e antipaticen
daniel se vika inace..:helou:

Е ова ми е многу ретардирано. Ќе го прашаш некој/а колкав/а е, и ќе ти кажам 2 средно на пример. А втора средно можеш да бидеш и со 15 и со 16 и со 17.
Можеби некој е тргнат порано или покасно на школо, не можеш во исти кош со него да се ставаш.

дете што ти е?сакаш да те реметат?
епа тоа се сеирџии.луѓе кои начекуваат вакви како тебе кои не знаат што попрво со себе и трескаат глупости(sry for being so direct) и им маваат ремет, им пукаат сеир, ги заебаваат-како сакаш кажи го

Ne ja svati ironijata vo prashanjeto,zatoa se isposra,i sea ja tebe ke te remetam,i kaj k.. vide deka sum 3ta godina?

Btw..So sto go pukaat seirot? o.0 I kolku seir im ostanuva kao municija posle 2 pukanja?

Ebate pacerkata.
Prasav so e remet,zaso pred toa eden prasa " so cuvstuvash koa si pijan" drug prasa "so e tao lagiranje" a i 2cata bea ozbilni,a ja bef.
Stvarno neznam so k.. da pisam za da svatish deka e ironija?

ej go znam kelnerov, im se pusta na site sto gi poznava...:tapp:
mnogu mi e antipaticen
daniel se vika inace..:helou:

Da se vratam na tema.. :)
Inace kelnerov epten glupo mi deluvashe..ne deka na mene ne mi se pushtashe..[ neznam so moze da bide pricinata? o.0 Khm..] ali stvarno e krajno izguben :) Ne e deckoto za kelner da bide :)

Годхејтсасол ептен го тупиш и ме нервираш. Дај бе слика од тебе да те видиме што суруш сурат си. На 15 години го тупиш за тоа како некој си психо ретардиран келнер ти го донел пивото за пола саат (кое не смееш да го пиеш) и како ти утнал нарачка. Дај малце преку кур ни е од темиве твои "сеирџиски"

Годхејтсасол ептен го тупиш и ме нервираш. Дај бе слика од тебе да те видиме што суруш сурат си. На 15 години го тупиш за тоа како некој си психо ретардиран келнер ти го донел пивото за пола саат (кое не смееш да го пиеш) и како ти утнал нарачка. Дај малце преку кур ни е од темиве твои "сеирџиски"

Pa me boli cef ako ti go tupam,mozes komotno da ja izbrishesh temava ako nemash sho seir da pukash na nea, tie so vlegle u grdiot kafic go znaat kelnerot i imaat so da kazat za nego,prosto nemozev da izdrzam a da ne ja otvoram temava. Izvini, nema od sega da otvoram temi za seir za luge so ne gi znaesh.

I pivoto so nesmeam da go pijam,nesmeam da go pijam od vcera,i neseam da go pijam samo u mkd,zaso samo tuka [laicki kazano] se racuna kao alkohol.

Pa na kraj kraeva,ti si tuka moderator,ne si mi predpostaven,taka da ne treba da se zamaram ic dali te nerviram ili ne te nerviram. Taka da,teraj,brishi postovive i temava,ne se zamaram.
Mozes komotno da mi seresh zaso ti se ponasham vaka a sum 10 godini pomal,ama za tema vo koja nemash so da pishesh brat ne mi zbori.
Ali aj..kaj ima sila nema pravda..u ovoj slucaj si ti over me..

леле кути само заради него не ми се иде веке у казабланка........ греота е..... кај го чекав 2 саати да ми направи кафе па уште ми наплака дупло повеке и ме прави будала....ама ај.......

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom