Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Здраво друштво,има некој да подарува кефир ??![]()
Здраво друштво,има некој да подарува кефир ??![]()
фрли го ако не треба се снајдов...Фала у секој слуцајДа ти чувам или да фрлам?![]()
фрли го ако не треба се снајдов...Фала у секој слуцајДа ти чувам или да фрлам?![]()
Купечкиот има околу 7-9 соеви пробиотика а домашниот 50на.Да ве прашам нешто. Гледам по маркетиве се продава кефир, но само течност во шишиња исто како што е јогуртот. Па ме интересира дали тој кефир е баш она оригинален кефир или подобро е дома човек да си прави од култура од кефир?![]()
Можеше да ми кажеш дека не доаѓаш по кефирот.фрли го ако не треба се снајдов...Фала у секој слуцај[DOUBLEPOST=1480818587][/DOUBLEPOST]
фрли го ако не треба се снајдов...Фала у секој слуцај![]()
Некаде имаше пост за блендирање на вишокот со овошје.. јас и вишокот комбуха ја јадам.Да ти чувам или да фрлам?![]()
Некаде имаше пост за блендирање на вишокот со овошје.. јас и вишокот комбуха ја јадам.
moze da ti dadamЗаинтересиран сум за правење на кефир. Дали некој има вишок маја да сподели (по можност во ск)?
Ви благодарам однапред![]()