Ќе се полага државен испит во 2-ра и 4-та година (Студентски пленум)

• Креатор на темата Креатор на темата Атомската мравка
  • Време на започнување Време на започнување
Иако „ бомбите “ се ударна на вест низ медијумите има вести и за студентите
Од Битола ни доаѓа пораката

БИТОЛСКИТЕ ПЛЕНУМЦИ: "И ПОКРАЈ СТУДОТ И ПРИТИСОЦИТЕ, НЕМА ДА СЕ ОТКАЖЕМЕ!"

Иако премрзнати, битолските студенти велат дека продолжуваат со окупацијата на Техничкиот факултет.

http://www.fakulteti.mk/news/15-02-...tudot_i_pritisocite_nema_da_se_otkazheme.aspx

IMG_1834-890x395.jpg

Зар толку многу ти е битно моето мислење? :)
Поентата ми е на луѓето ко тебе да ви ги урнам (урнеме) предрасудите кои ги имате конкретно околу Студентскиот пленум дека „тоа се студенти кои не се појавиле на факс, едвај завршуваат семестри, едвај добиваат 6ки и 7ки “, „не учите па се плашите од еден испит“ и слично.

Брат, дали моето мислење за тебе е некој удар врз твоето его?
нешо нешо еготрипери...

Брат, дали моето мислење за тебе е некој удар врз твоето его?
нешо нешо еготрипери...
Barem citiraj me...nejse, ne e vo prasanje moeto ego inache odma ke ti vratev nekni. Rabotata e sto mnogumina mislat deka ovie vo plenumov se propalici, ne mozat fakultet da zavrsat, vrskadzii za 6ka/7ka, nisto ne uchat i se plasat od ispit nekoj...vo tie mnogumina vleguvash i ti, a za zhal del od lugjeto koi nemaat nekoj stav kje vi poveruvaat na lagite. :) Ova ne go zboram za tuka samo, tuku sto gledam komentari po socijalnite mrezi i komentari na portalite.

Barem citiraj me...nejse, ne e vo prasanje moeto ego inache odma ke ti vratev nekni. Rabotata e sto mnogumina mislat deka ovie vo plenumov se propalici, ne mozat fakultet da zavrsat, vrskadzii za 6ka/7ka, nisto ne uchat i se plasat od ispit nekoj...vo tie mnogumina vleguvash i ti, a za zhal del od lugjeto koi ne ne' znaat kje vi poveruvaat na lagite. :) Ova ne go zboram za tuka samo, tuku sto gledam komentari po socijalnite mrezi i komentari na portalite.
Во понедлник во колку саатот е закажан состанокот во Ректорат?

Во понедлник во колку саатот е закажан состанокот во Ректорат?
Ау не знам искрено. Не беше 100% за понеделник али за тој ден се зборело. Ако дознаам ќе пишам тука, а можеби и на порталиве ќе има инфо.

Поентата ми е на луѓето ко тебе да ви ги урнам (урнеме) предрасудите кои ги имате конкретно околу Студентскиот пленум дека „тоа се студенти кои не се појавиле на факс, едвај завршуваат семестри, едвај добиваат 6ки и 7ки “, „не учите па се плашите од еден испит“ и слично.
Што му прати по ПП, десетките? :icon_lol:

Сериозно, тру блу, стварно си загрижен за тоа што мислам јас за тебе? Не можеш мирно да спиеш откако ми пиша од пред 2-3 дена?
Битно е ја шо мислам за тебе?

@true blue , незнам колку осеќаш ама овој те наседна тебе низ муабетов репер за студент да ти е некој со 10тки, или да е ваков тип на студент за да бара некои права, :icon_lol:.
Нему му се грч и ужас сите аргументи и полека си ги напушта и наоѓа нови закачки, класика.
Уопште не е битно кој колку пати бил на предавања, ни кој колку учи, или некој друг ваков глуп критериум со кој овој пробува да го преусмери муабетов од реалните проблеми у моментов.
Немора пленумот да се дига у облаци излишна е додатна доза на месијанство и елитизам, сите се свесни колкав ефект има и од колкаво значење е целото движење.
ГордонГолдадер индиректно е загрижен за образованието и се плаши дека ќе се дестаблизира истото поради тоа што има отсуство на настава некои 10 дена. Its sad.

Не ме сфаќаш што пробувам да кажам, ок, нема да се трудам да ти објаснам.
А да, око не можам да склопам со денови... :([DOUBLEPOST=1424618921][/DOUBLEPOST]
Што му прати по ПП, десетките? :icon_lol:
И да му пратам оценки не би можел тоа да му пратам. :(

Да ти имало посебен канал СП и видеа од сите денови;

https://www.youtube.com/channel/UCmoM9a5DSoECg70c_KZc99g[DOUBLEPOST=1424633146][/DOUBLEPOST]Се фино лепо, убаво се забавуваат денсаат на сред факултет супер е дужба и љубов но батката вели "досадно ни е после 10 и пол" така нешто и затоа имаат ваква програма...

How about READ A FUCKING BOOK !?! :ROFLMAO:

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom