Ќе се полага државен испит во 2-ра и 4-та година (Студентски пленум)

• Креатор на темата Креатор на темата Атомската мравка
  • Време на започнување Време на започнување
Чек сеа, биле дезинформирани прво мислеле дека е екстерно што не го подржуваат, сега знаат дека е државен што го подржуваат, а разликата освен во називот на двете ствари е што??
Разликата е во тоа што кај Екстерното, ако професорот ставил 5ка, а ученикот добие 2ка на екстерниот тест, професорот губи 15% или 20% од платата. Државниот тест бил наменет само за учениците/студентите и професорите немале никаква поврзаност со тоа.

Во случајов е очигледно дека ретерираат. Пробуваат професорите да ги направат индиферентни, откако се покажа дека и тие се против оваа „реформа“.

Чек сеа, биле дезинформирани прво мислеле дека е екстерно што не го подржуваат, сега знаат дека е државен што го подржуваат, а разликата освен во називот на двете ствари е што??
Ти тачен ли си ?!
Преку државниот испит не се чепкаат професорите, а преку екстерно демек ги оценувале, и ти уште прашуваш шо било разликата... мислам hello ...

Детето чиј линк е оставен е од Унија на млади сили Велес, само што добив информација.
Јас убаво ви реков, дека прво меѓу себе треба да се одделите. Еве ги како печурки никнуваат :D

Постирајте му ја фацата насекаде каде ќе стигнете, да се знае чија куќа к*р јаде.

Баш прееска ги гледав на вести овие и веднаш му реков на татко ми, УМС ВМРО пута три. Како да имаат одредена шема по која се водат и ги кажуваат истите работи, од најниските категории па се до Грујо, ваљда тоа го тренираат на состаноците.

Ти тачен ли си ?!
Преку државниот испит не се чепкаат професорите, а преку екстерно демек ги оценувале, и ти уште прашуваш шо било разликата... мислам hello ...

А што им прави разилка на студентите, и вака и така се тестирани.

Не им е ли до толку срам дека ќе се појават во јавност дека еден ден контакт ќе немаат со останатите студенти. Па уште тој првиот од видеото вика добро е што ќе има екстерно за после да каже добро е што нема нас да не фати?! епа сега кое е подобро одлучи се..

Последно уредено:
А што им прави разилка на студентите, и вака и така се тестирани.
Саркастичен ми беше постот, мислам дека се приметува.
Имам кажано понапред дека нема разлика.

Иначе шо се чудите за тие педерчињата ја не знам, демек не очекувавте ?
И Спасов цело време мелеше, башка на секој Божиќ, Велигден, Нова година шеташе по секоја болница/дом и ете го си стана министер...

Знам дека ти беше саркастичен, но да се објасниме да не помисли некој дека се согласуваме со овие „персони“

Таман работа со овие ако се согласувам.
Него сеа го глеав видеото и ако не се лажам пред Гоце е снимано. Па добро бе мајку му стара толку ли имаш ниско мислење за тебе па и покрај тоа што живееш ко стока во тој студентски, спремен си да поддржуваш некој што ти вика „еј абе тебе у тој студентски условите ти се прва класа“ и те понижува ?!
Дај нека фатат овие тројца мотиката и у нива, не е за нив факултетско образование !

чекајте малце каде и да е ќе искочи еден дотичен Стеф по телевизииве, што ви зборев дека е генерацијата моја лижигз УМС вмро кандидат за претседател 2040та. Ми ја пукна долната со тоа вози паметно биди кул и кога загина детево кај Католичка од бес фатив на wall му изнапишав реферат зошто не прават биди кул на онакви фаци и ме блокнал. Да им ебам сФе и на него и на овие тројца и на ќурките професорки од средно вмровски што си ги лижеа заедно. За таа партија еднаш нас како клас не шитна јако кога беа протестите за екстерно во средно и после се лижеше. Само радијација да донесеш тука да усмртиш пола народ.

Која црна опозиција? Што беше тоа? Во Македонија моментално не постои такво нешто.

Детето чиј линк е оставен е од Унија на млади сили Велес, само што добив информација.
Јас убаво ви реков, дека прво меѓу себе треба да се одделите. Еве ги како печурки никнуваат :D

Постирајте му ја фацата насекаде каде ќе стигнете, да се знае чија куќа к*р јаде.
Па не само тој, скоро сите денес што изјавија дека се за екстерно и на другите телевизии се твои сограѓани.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom