Рудници и
ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Ова во стил, ако некој скршил нога или настинал, дај да го убиеме за да го излечиме.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Зошто нервоза мора да се потисне со пушење цигари и конзумирање алкохол ? Има и други начини да се "издуваш" од нервозата при тоа да не пушиш и пиеш алкохол. Можеш да одиш да тренираш што ти душа сака ( бокс/фудбал/кошарка/ракомет/тенис/ да трчиш и ткн и ткн ).И ќе ја почувствуваш разликата и ќе видиш дали има потреба од тоа!
Ова во стил, ако некој скршил нога или настинал, дај да го убиеме за да го излечиме.
Па да.Трошок е за гостинот,а поголем за домаќинот.Значи и нафтата е луксузна роба а? Не бе не мора да одиш на гости кај пријателите и роднините во друг град, луксуз е тоа...
Си вознемирен за цените или нешто друго е во работава ?да те прашам јас тебе нешто: ај оди тренирај ти нешто со 50 денари дневен буџет,па да те видам колку ќе ти трае. ти мислиш тренирање е само да се појавиш некаде? каде е опрема,каде е посебна исхрана? или тоа е небитно и голи и боси ќе играме фудбал,ќе се "рекреираме" нели? е од вакви размислувања спортот ни е сра*е...луѓето кои пушат,тоа го прават од мака,а не дека им дошло до таа цигара...стани,на работа цел ден,дојди утепан дома,ако јадеш нешто добро,ако не уште подобро,легни и сабајле пак истото...и тоа СЕКОЈ ДЕН! не мислиш дека секој треба да има некакво задоволство во животот? па макар и цигари да се тоа,затоа што не можат да си дозволат нешто поскапо....единствената разлика меѓу човекот и животните е во задоволствата....животните немаат задоволства,човекот има...какви,такви. а муабети од типот штетно е,предизвикува зависност бла бла,остави на страна...истите тие што мене ми солеа памет дека е штетно,после 10мин надвор ми бараа упаљач за да запалат цигара
--- надополнето: 30 мај 2013 во 20:28 ---
поевтино му доаѓа во секој случај![]()
Си вознемирен за цените или нешто друго е во работава ?
за цените? веќе ги дигнаа прво со 1-5 денари поскапување,па од 20 на 19 цигари... ме нервира муабетот "се за подобро здравје на народот"
И ти што би направил за "се за подобро здравје на народот" ?
Бидејќи македонецот нема муда туку кикиритки , му фали една Lady Godiva - дамата која се прошетала низ градот скроз гола качена на коњ- со цел да го натера маж и’ грофот Леофрик да ги намали даноците на граѓаните
Изгледа нашата Влада се грижи за да не добиеме Цироза на црниот дроб и рак на белите дробови...
Абе слушам утре пред влада вазелин ќе делат ...
Неможам веќе да ви доловувам една иста поента по сто пати. Теле се учи, вол не се учи.
Не ме цитирајте, сте се фатиле ко слепи за степ за едни исти реченици што сте ги чуле на митинг кај Бранко, и ми трубите на форуми. Бил у проблеми и пропушил МА НЕМОЈ ДА МЕ ЈЕБЕШ БРЕ! се пропушува на 12г. како што пишав, и затоа и треба да се поскапат, а не у 50 години ко имаш проблеми на работа или не знам што, пишав онака години немојте сеа и за тоа да се фаќате. Ајт на здравје, не ме цитирајте веќе, читајте ги моите предходни постови уште 3-4 пати па тогаш пишете пак.
Неможам веќе да ви доловувам една иста поента по сто пати. Теле се учи, вол не се учи.
Не ме цитирајте, сте се фатиле ко слепи за степ за едни исти реченици што сте ги чуле на митинг кај Бранко, и ми трубите на форуми. Бил у проблеми и пропушил МА НЕМОЈ ДА МЕ ЈЕБЕШ БРЕ! се пропушува на 12г. како што пишав, и затоа и треба да се поскапат, а не у 50 години ко имаш проблеми на работа или не знам што, пишав онака години немојте сеа и за тоа да се фаќате. Ајт на здравје, не ме цитирајте веќе, читајте ги моите предходни постови уште 3-4 пати па тогаш пишете пак.