Казнет сум , не заради моите постапки, туку заради тоа кој сум.

• Креатор на темата Креатор на темата NafuraN
  • Време на започнување Време на започнување

NafuraN

Infinity is my Limit!!!
Член од
5 јануари 2008
Мислења
286
Поени од реакции
24
Овде ќе можете сите да си кажете и споделите случаи каде сте биле обезправени , чисто поради некои надворешни фактори. И нека нема некои безвезни коментари, да не звучиме како револтирани средношколци - за некое оценче плус, минус..

Чисто јас познавам многу случаи кога Универзитетски професори си поиграле со иднината-понатамошното образование на многу студенти, не заради некоја постапка на студентот или неморално однесување, туку заради презимето или израмнување дамнешни сметки ,па ред такви заебанции и иживувања.

Значи интересно ќе е да прочитаме некое ваше искуство.

Тие што казнуваат нека му ја мислат шо има да се замараш со нив и да паѓаш ниско мислам...не вреди...да вредел повеќе немало да биде професор, него некој пронаоѓач, академик, писател или што ти ја знам:toe:

Тие што казнуваат нека му ја мислат шо има да се замараш со нив и да паѓаш ниско мислам...не вреди...да вредел повеќе немало да биде професор, него некој пронаоѓач, академик, писател или што ти ја знам:toe:

pa nekoj mora bide i profesor.mislm deka komentarov ti e generalno omlovazuvacki, ne samo kon profesorite.od sekoja profesija ima nekoja na povisoko nivo,ne mozat site da bidat menadzeri i direktori.

Ko прво знаев дека ќе има размислувања од овој тип, втора работа е: Татко ми е професор предава во школо исто ко и овие за кои збориме, така да не ми беше намера да омаловажувам....Али пак ќе ти речам, Не вреди да се замараш, што викаше професорка моја од средно Кадија те тужи, Кадија те суди!

на академикот не му предавал професор ? не бил он дете т.е ученик ?

на академикот не му предавал професор ? не бил он дете т.е ученик ?

Па академикот сватил дека е мувларски да си проф. па станал повеќе од тоа...и што има везе дали бил дете ученик стварно не сваќам:tapp:

Па академикот сватил дека е мувларски да си проф. па станал повеќе од тоа...и што има везе дали бил дете ученик стварно не сваќам:tapp:

Мувларски било да си професор???
Значи што се нема да прочитам.:nesvest:

Академикот за да стане она што е имал некој процес на развивање и изградување на својата личност и знаење за да стигне до тоа ниво на кое што е. А за сето тоа најпрвин се важни родителите и домашното воспитување, а потоа и наставниците и професорите кои го надоградуваат неговото знаење, го насочуваат да има некоја цел за успех.. Некој еднаш има речено дека секој од нас се раѓа како бел лист хартија. Понатаму она што се испишува зависи од воспитанието и образованието. А сето тоа е работа колку на родителите толку па и повеќе на професорите.
Затоа батали муабетите дека е мувларски да си професор ок:wink:

Инаку конкретно на темава и немам такво искуство. Сум гледала примери но сосем спротивни од темава, каде не биле казнувани поради нивните постапки само поради нивното презиме.

Мувларски било да си професор???
Значи што се нема да прочитам.:nesvest:

Академикот за да стане она што е имал некој процес на развивање и изградување на својата личност и знаење за да стигне до тоа ниво на кое што е. А за сето тоа најпрвин се важни родителите и домашното воспитување, а потоа и наставниците и професорите кои го надоградуваат неговото знаење, го насочуваат да има некоја цел за успех.. Некој еднаш има речено дека секој од нас се раѓа како бел лист хартија. Понатаму она што се испишува зависи од воспитанието и образованието. А сето тоа е работа колку на родителите толку па и повеќе на професорите.
Затоа батали муабетите дека е мувларски да си професор ок:wink:

Инаку конкретно на темава и немам такво искуство. Сум гледала примери но сосем спротивни од темава, каде не биле казнувани поради нивните постапки само поради нивното презиме.

Those who can not do, teach.

AceMaus se izrazi pogreshno mozebi?????.: D okeyy.da ja smirime topkata. : DDDDD

И..? Ќе ги негираме професорите и нивното постоење затоа што they couldn`t do..so the teaching is all they had left?

Ајде ве молам доста со овие глупости. Тоа е исто како да сите треба да бидат директори и никој да не биде работник а?

сигурно ако немало професор да го научи мал дел од тоа што треба немало да биде академик :)

Се извинувам за лошо наметнатото мислење, кое е инспирирано од исфрустрирани поединци кој лашинарат по средните училишта и факултети, кои се повеќе ги мразам

а професорите на медицина? they do and they teach. што викаш на тоа? :smir: на машински исто така, работат и предаваат. на економски. на правен. на земјоделски. на сите факултети :) не ти држи вода ова.
он топик: верувам дека има студенти кои ги дискриминирале без апсолутно никаква разумна причина, меѓутоа повеќето од тие што тврдат дека се дискриминирани, воопшто не се, само се размазени, незадоволни дечишта што не можат сами да се снајдат и да научат доволно, па професорите им се криви за се.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom