Кажа дека е сингл и ОП сега мажот и се враќа од Авганистан

• Креатор на темата Креатор на темата nema leb bez motike
  • Време на започнување Време на започнување
Не го тролајте човекот зар не гледате дека си има сериозен проблем.
Предизвикај го мажот и на двобој само така може да се реши ова.
abe deca deca sto se pletkate so mazeni pa uste i deca da ima mnogu jaka rabota si napravil golem mas si stvarno ala da ti e.
Некој сака плавуши, некој сака црвени, некој постари, баткава сака мажени....Се е до вкусот.
sekoj den e so mene,nikogas ne spomnala deka e mazena,nema kako da vidis sto krie.
Јас на три мои девојки не им кажав дека немам слепо црево.
ja kolku mozev i pomagav,finansiski pa epten....e glup!
Батка, ич да не ти е криво. За жена увек се плаќа. Само у културна варијанта тоа се вика пажња - Тошо Малерот.
zaeba i mene i nejzina familija....kuchka!
Пушел, пушел и се напушил.
Пиел, пиел и се напил.
Ебал, ебал и наебал.

abe deca deca sto se pletkate so mazeni pa uste i deca da ima mnogu jaka rabota si napravil golem mas si stvarno ala da ti e.

Ау извини мамо.

п.с Кога модераторот на подфорумов ќе ја препрочита цела тема, од 6 страни темава на 2 ќе се намали. A до сега тролање беше дозволено.

Последно уредено:
ako sum napravil "problem" so toa sto pisav,ok izbrisite se...sakav da spodelam zaebancija kojasto si ja imam,seirdzii na site strani....Blagodaram na site koi sto me razbrale i ne me izvredjale.

• Ми се допаѓа
Reactions: McQ
ako sum napravil "problem" so toa sto pisav,ok izbrisite se...sakav da spodelam zaebancija kojasto si ja imam,seirdzii na site strani....Blagodaram na site koi sto me razbrale i ne me izvredjale.
А зашто тогаш не за*баваш овде ко болиди со твојата за*банција?

Не бе супер си, ајде во исчекување сме на крајот на приказната.

Затоа сме тука да те сослушаме, а дека некој те вреѓал на темава сигурно ти е некоја последица од кучкава па се ти се чини дека некој те вреѓа.

Пишуј си слободно, олесни се.

Значи што не прават жените кога мажите им се на печалба,
Еве и овој не поминал подобро, го ограбила за 80 000 евра

Значи што не прават жените кога мажите им се на печалба,
Еве и овој не поминал подобро, го ограбила за 80 000 евра

Фанете си мажи они се пофини. Не те изневеруваат у никој случај, пара денар нема да ти украде, од финоќа само може да умре.

Што не знае ѓаволот, жената ќе го научи...

Добро бе луѓе, абе што му е на народов тука. Прво немаат пари, па кукаат зошто немаат и како све е срање. Па кога ќе заработат ќе ги спискаат на туѓи каприци пошто менталниот склоп така им налага да частиш и да се докажеш за љубав. Во Македонија живеат најалчните и најглупите створења на планетава веројатно на едно место, нема тука муабет, одма се иде на тоа кој плаќа и очекувања за бракови пошто смета дека треба да му се врати тоа ко да уложил у коњ на трка, ебате извештачениот менталитет.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom