Кавадарци

• Креатор на темата Креатор на темата Harko
  • Време на започнување Време на започнување
1468790_10202824586689977_1844589193_n.jpg

!!! :D

This week Street Bar Announce u...
International May Festival 2014
4 dj's, guest's form Holland!!!
More Infoo coming for 1hour!!!;)

Кавадарци до Токија :cool:

ubavo vaka reklama malku,toj sto ne bil mozebi ke se izlaze da dojde :D

кавадаречки филм Каца,со Шенка,Ѓорѓи...многу други познати глумци...

http://www.utrinski.mk/?ItemID=0905F42C3CA23943BE42455819A4A078

Селака даа....шо му згрешил споменикот па да го кршат. Море арно е кажана наа чаршиската,Кавадарци убав град е ама народот е за нигде. Еби а мајкаму и на народ,не му прави ништо кој ги ебе. На паркот пола клупи и лулашки се сокршени,сеа гледам ново игралиште за деца направиле доле на почетокот на кејот,кај трафостаницата кај Рада Поцева градинката...Облог ставам дека 1 месец нема да преживее тоа игралиште,екипите шо се опиват у Буренцето ќе му напраат релокација у реката :нинџ:

Абе за нас треба само ништо да не прават, така да остане градот! Си заслужуе народот т.е младината со виа глупости шо ги праве!

http://www.dnevnik.mk/default.asp?ItemID=F8FC75A4C7BA244EB0B0736B5E7028C7

Се газди човеци даа.. :D Иначе еве го делот,со неколку членови од Кајгана иам дискутирано при што ми се имаат смеено во лице и ме мислеа будала

За да се видат луксузни автомобили и џипови во најлозарскиот град во Македонија сигурно придонесува и фактот што во Кавадарци се сместени неколку големи компании кои ја прават општината прва по извоз во државата и околу чии бизниси се вртат милионски суми :)

Се вработија во ДМ и сите купија нови мерцедеси, оф логиката вришти. :LOL:

Се вработија во ДМ и сите купија нови мерцедеси, оф логиката вришти. :LOL:
Каа шо реков,има се-може се...По 2к евра земаат плата у ДММ-то,џабе се жалат на ниските плати :свиркам:

Сите знајме на кој се Мерцедесите, нема шо да се чудиме :D ДМ нема врска со насловот на статијата и со купуењето Мерцедеси, освен тоа шо се сложувам дека кафетериите се пополни од пред тоа, и сега народот излева почесто. Ете и самиот газда на Кожувчканка, сопственик на најнов Мерцедес се изгласил у статијата :pos:

http://www.dnevnik.mk/default.asp?ItemID=F8FC75A4C7BA244EB0B0736B5E7028C7

Се газди човеци даа.. :D Иначе еве го делот,со неколку членови од Кајгана иам дискутирано при што ми се имаат смеено во лице и ме мислеа будала

За да се видат луксузни автомобили и џипови во најлозарскиот град во Македонија сигурно придонесува и фактот што во Кавадарци се сместени неколку големи компании кои ја прават општината прва по извоз во државата и околу чии бизниси се вртат милионски суми :)

dobro i sameto ciganot ako ima 6 deca ne znaci deka u kavadarci ripnal natalitetot....ti ebam glupata statija booo prost narod :icon_lol:

neka se potrudat malce da otkriat kako se trosat vladini pari na mercedesi od shosho i mito a ne shlajmovi da pisat

malku e prenatrupana statijata,ama ajde :)
pa i ne e koj znae sto da kupis mercedes,zemi kredit i ete ti mercedes,e posle misli mu ja kako ke go vrakjas kreditot
a inaku tocno e deka kafeteriite se polni so narod i site sakat pred kafeterija da si ja ostavat kolata :)

malku e prenatrupana statijata,ama ajde :)
pa i ne e koj znae sto da kupis mercedes,zemi kredit i ete ti mercedes,e posle misli mu ja kako ke go vrakjas kreditot
a inaku tocno e deka kafeteriite se polni so narod i site sakat pred kafeterija da si ja ostavat kolata :)
Не е којзнае што да купиш во Македонија мерцедес од 100 000 евра ?ХАХАХААХ ти така мислиш се дава кредит од 100 000 евра .За таков кредит се става кука или фирма под хипотека .

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom