Near
Рандом лик од соседството

!!!

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
za nivno dobro e ova
Каа шо реков,има се-може се...По 2к евра земаат плата у ДММ-то,џабе се жалат на ниските платиСе вработија во ДМ и сите купија нови мерцедеси, оф логиката вришти.![]()
http://www.dnevnik.mk/default.asp?ItemID=F8FC75A4C7BA244EB0B0736B5E7028C7
Се газди човеци даа..Иначе еве го делот,со неколку членови од Кајгана иам дискутирано при што ми се имаат смеено во лице и ме мислеа будала
За да се видат луксузни автомобили и џипови во најлозарскиот град во Македонија сигурно придонесува и фактот што во Кавадарци се сместени неколку големи компании кои ја прават општината прва по извоз во државата и околу чии бизниси се вртат милионски суми![]()
Не е којзнае што да купиш во Македонија мерцедес од 100 000 евра ?ХАХАХААХ ти така мислиш се дава кредит од 100 000 евра .За таков кредит се става кука или фирма под хипотека .malku e prenatrupana statijata,ama ajde
pa i ne e koj znae sto da kupis mercedes,zemi kredit i ete ti mercedes,e posle misli mu ja kako ke go vrakjas kreditot
a inaku tocno e deka kafeteriite se polni so narod i site sakat pred kafeterija da si ja ostavat kolata![]()