Кавадарци

• Креатор на темата Креатор на темата Harko
  • Време на започнување Време на започнување
А бе нема грешка, може и ќе биде поубаво. Се е ствар на навика!

Уште нешто разбрав. Малото паркче кај музичкото школо ќе го правеле паркинг! Е тоа е глупост. Јес да Кавадарци слабо стое со паркинг простор (како и другите градови во МК) ама парк да претвориш у паркинг? Имате ле разбрано нешто?

Трето: Газдата на хотел Балкан ја купил Александрија (забелешка - најживиот ноќен клуб во градот) ама некој Грк стоел зад него. Којзнае шо ќе биде...
Eве бе друже напрај паркинг на катови Пано кај го има тоа у ЕВРОПА (Македонија де :) ) али ај че се среде се по ред :) иначе за Балкан и александрија кој сака нека ги купува да имав пари и јас че а купев Александрија али јебига...бтв оваа години карневалот ЗАНИКАДЕ крајно су разочаран може наредна поарно че е

вотка брате во кавадаци не е к'де КАДЕ е тоа по на исток е :)

поздраввв.....

вотка брате во кавадаци не е к'де КАДЕ е тоа по на исток е :)

поздраввв.....

Море шо е воа бе никој не пише на ваа тема кај се Кавдарчани алооооооо.
Инаку брату и Кавадарци не викаме Каде туку КАЈ така да не ма забуни.
Инаку Кавадарци е многу активно у последно време ќотеци, колежи и бодежи моментално ногу има така да кој мислел да иде нека дојде за недела-две да истинат воа човеците малку, ама сепак кој сака е добродојден 24/7, подрумите на сите ни се п'ни(полни) ракија и вино па може са испадне нешто без пробем. ај позззз

Кавадарци-ЗАКОН.Пола лето го поминав таму.Убави и љуткави женски.Добар ноќен живот.поздрав до сите кавадарчани/ки

Кавадарци-ЗАКОН.Пола лето го поминав таму.Убави и љуткави женски.Добар ноќен живот.поздрав до сите кавадарчани/ки

Си го намрсил човеков мачорот во Кавадарци.:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:.

Дечки не сум знаел дека има и тема за Кавадарци а и општо за градовите у Македонија оти повеќе на спортот а тепам.Инаку Кавадарци е доста арен(убав) град само шо у последно време народот е малку здивен ама нема врска ке се управиме и то од мене па бујрум на ракија позз

Абе Кавадарци е најзакон град, како мојто градче нигде нема :pos2::pos2:Супер е, мало ама преубаво :baeh:

Си го намрсил човеков мачорот во Кавадарци.:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:.

Хаха, има изгорено нешто :vozbud:

Него остај таа, виа викенд у Кавадарци се е пијано, има слави, имендени еден куп, леле ќе има ракија стегање вечер :vozbud:

Кај бе на воа жешко ракија ќе стегате :tapp:

Сеа нај убаво е да си се напииш шприцер или ладна темјаника.

:toe:

Нема баце кај нас жешко ладно, нас ракијата ни е пијалок за 4 сезони :vozbud:

А инаку и шприцерче обавезно се поштува, барем еднаш у викендот. :)
Леле кај сеа ме потсети на шприцер, у 6 сабајле ми се препи :vozbud: , ми се врте у главата испотен бокал од литар ипол, ама добро е, петок е утре, ќе се живее убаво вечер :)

Жешко де бре ај кај нас нема жешко ладно ракијца стално се пука (пие) инаку вака најново шо ни е у градот сега еве се ближе во Гроздоберот па ќе биде интересно ваа година ко бајаги Пано и панаѓур да не ќе правел со Гроздоберот ама ќе видиме виа денови ќе се знае ааа ќе заборавеше да ве поканам да дојте па да дрмниме по некоа.:helou:

Жешко де бре ај кај нас нема жешко ладно ракијца стално се пука (пие) инаку вака најново шо ни е у градот сега еве се ближе во Гроздоберот па ќе биде интересно ваа година ко бајаги Пано и панаѓур да не ќе правел со Гроздоберот ама ќе видиме виа денови ќе се знае ааа ќе заборавеше да ве поканам да дојте па да дрмниме по некоа.:helou:

а кога точно е бе гроздоберот??? оти планирам да идам:vozbud::vozbud:

E да а ебам...
Нај шо мразам каа не може на мајчин јазик да зборувам.
На шо личе ваа бе?
Шо е ваа лакрдија?
Че ми зборите наму на скопски,не ве срам.
Педери да а ебам,нит се терат нит се водат.
:pos2:

Е да го ебам...ја искрено колку можам го избегнувам овој град, иако со еден дел сум од таму.....па да го ебам..една чашка кај еден роднина, друга кај друг..а списокот е подолг..едноставно не се издржуе...:pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom