Картинзи

• Креатор на темата Креатор на темата go-kart
  • Време на започнување Време на започнување

go-kart

karting MANIAC
Член од
3 март 2009
Мислења
24
Поени од реакции
2
sto mislite za kartinzite vo makedonija?!
dali se dovolno afirmirani?!

druze sho poveke...?!
mene ne mi e namerata da napisham "referati" pa posle za toa so sum go napishal da se komentira!
mene me interesira kolku lugeto se zapoznaeni so ovoj sport :wink:
bidi pozdraven

Па не е којзнае колку развиен... Сите знаеме за состојбата во која се наоѓаат мото спортовите во Македонија. Колку што знам картинг патека има во Скопје некаде, и има една во Битола... За битолската, не е патека, туку импровизација на Пржо.

Ima vo skopje karting pateka...vo volkovo e i ne e losa, edvaj cekam da se stopli, zakon e! :vozbud:

Возев еднаш во Струмица. „Патека“ е силен збор, мислам дека беше кошаркарско игралиште. Какво-такво, во Кавадарци немаме никакво.

Можеби Струмикс знае нешто повеќе за тоа место. :)

samo moze malce da go namalat kartingot vo volkovo....500 den 15 minuti e....samo malce barem za 600 da mozes pola saat da vozis.....:wink:

Возев еднаш во Струмица. „Патека“ е силен збор, мислам дека беше кошаркарско игралиште. Какво-такво, во Кавадарци немаме никакво.

Можеби Струмикс знае нешто повеќе за тоа место. :)
Демек возев и на тоа чудо, хехехе...
Беше тоа ракометно игралиште, има наредено автомобилски гуми, кои ја оцртуваат „патеката“ и толку.
Малку е, малку...

vo veles jas go vozev mojot na ''poligon''... tamu avto skolite vozat
dobro beshe...a koa imashe poveke kartinzi cenata beshe 100 den.-5min
vo skopje e mnogu skapo toa---500 denari za 15 min :nesvest::nesvest::nesvest:
btw... dajte malku reputacija...da imam volja za da bidam na forumov hehe :wink:

Демек возев и на тоа чудо, хехехе...
Беше тоа ракометно игралиште, има наредено автомобилски гуми, кои ја оцртуваат „патеката“ и толку.
Малку е, малку...
Исто срање е и во Битола, само што не е на игралиште, туку на авто-пазар. Недела тоа е авто-пазар, останатите денови картинг патека :)

А цената беше 50 денари 15 минути..... БИТОЛА УБЕДЛИВО НАЈЕФТИНО!

Јас пола пари за одморот во Охрид си ги оставив на тој смрден картинг, кај им текнало бре, и одвај чекам пак да отидам сега некој викенд, ама пошто ќе возам 200км кола (велес-охрид) тешко дека ќе ми се даваат 200 денари за 5 кругови. RIMO-KARTING Охрид стазата е 820 метри по 5 круга 4.1км.
Ама адреналинот е голем, многу е поразлично чувството отколку во кола.

ајде....ве чекам у волково...картингот ми е преку улица шо се вика...ако доаѓате,обавезно кажете...ке прајме КАЈГАНА КАРТИНГ РЕЈС!!!хахаа иначе добра е стазата,добри се и картинзите....

Возев порано 2-3 пати на картинзите во луна парк... Добро е само тоа е мала патека исто така. Во волково не сум бил. Ама што фајде кога имам 95 кила :vozbud:. Нема да тргне тоа..:toe:

vo volkovo mislam deka e mnogu podobro nego u park...i mislam deka se pojaki kartinzite poveke idat a i stazata e super..samo da stopli vremevo i se ide obavezno tamu.i ako moze da ja smalat cenata

sto mislite dali treba da se izberat najdobrite dvajca od makedonija i da se napravi reprezentacija (tim) koj ke ja pretstavuva drzavava??

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom