Карти!

• Креатор на темата Креатор на темата Billa Bong
  • Време на започнување Време на започнување
хант бе... растур прам... сеа последниве дена од досада играме карти со другар(к)ите... иначе и друго играме... табла, макао, кент.... :devojce:

Карти играм само кога се коцкам... :)

Обично играм карти кога сум на одмор али во последно време почнав и со дечко ми да играм канаста.Малце ме канта али нема врска опростено ми е зашто само 3 пати до сега имам играно треба да се увежбам малце.Иначе вака најчесто играм брич или макао

Ја од сите игри што сум ги играл најинтересни (највише ме бива за нив) ми се бриџ, табланет и антитабланет.А иначе сум играл и покер и магарец ама за нив треба добро друштво, мислам да нема љутковци меѓу нив.Така од такви кавгаџии и растурачи на забава ми се смачувала и играта и се сум отерувал у ПМ.:wink:

obozavam da igram karti pogotovo u leto i toa bric. UF!

Pa so znam Hant, Kent, Beljot, Poker najpoveke igram

хант, кент, макао, табланет( ako me pobedi nekoj go castam ) samo ne igram mi se zdosadi pocesto radi trikovi koi i tie mi se zdosadija

:oftopic: P.S ako saka nekoj knigi za trikovi ne samo so karti i drugi kaj mene imam negde 30-tina knigi od tatko mi porano......

Многу често играме кари со другарите.. Хант, макао, табла.. И многу имам среќа во карти :)

Ииии карти еј...не сум ја почнал уште сезоната...Сусаро отварај коцкарницата
pos.gif
да ве збуфтам бриџ :zlo:

Поретко играм сега порано играв повеќе.
Инаку најчесто хант, макао, кент...

Karti ...igram skoro sekoj den so Eci drugarka mi koja ja obozavam vo posledniov period se penzioniravme sedime na klupi i igrame bric hih:))))

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom