Позади салата, хотелот кај тоа островчето? ул. Никола ТеслаМислам дека фан зоната е во хотел ,,Југославија’’
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Позади салата, хотелот кај тоа островчето? ул. Никола ТеслаМислам дека фан зоната е во хотел ,,Југославија’’
Незнам не сум бил,така прочитав тука по темите..Позади салата, хотелот кај тоа островчето? ул. Никола Тесла
Од влада пуштиле бесплатен превоз и 1000 карти за утрешниот натпревар. Влечењето ќе биде во 22-00 часот на мтв1.
Каде може да се пријави за наградната игра?
Ај бе некој нека каже што треба, каде треба да се направи?![]()
http://www.ovaemakedonija.mk/Најверојатно со смс пораки ќе биде пријавувањето во текот на лотаријата.
Не е таму,има едно 15 минути пешки од салата.Прашај некој полицаец најубаво ке ти објасни.Голем хотел е(ист ко воена болницаПозади салата, хотелот кај тоа островчето? ул. Никола Тесла
http://en.wikipedia.org/wiki/Hotel_JugoslavijaНе е таму,има едно 15 минути пешки од салата.Прашај некој полицаец најубаво ке ти објасни.Голем хотел е(ист ко воена болница) само што не е функционален кузнае од кога(најверојатно од времето на другарот).Бевме вчера таму не ми праеше нешто мерак а и не беше баш ефтино
2 евра сендвич со плескавица/кобасица и 2 евра лименка пиво/сок
Позади салата, хотелот кај тоа островчето? ул. Никола Тесла
Не е таму,има едно 15 минути пешки од салата.Прашај некој полицаец најубаво ке ти објасни.Голем хотел е(ист ко воена болница) само што не е функционален кузнае од кога(најверојатно од времето на другарот).Бевме вчера таму не ми праеше нешто мерак а и не беше баш ефтино
2 евра сендвич со плескавица/кобасица и 2 евра лименка пиво/сок
Овој хотел е,само што си нема врска сликата од википедиа,oва е ваљда за некоја реконструкција ако сакаат да праат(ме мрзи да читам сеа)
Праев муабет со тие што работеа на шанк во фан зоната. Го земал некој Грк лани и во рок од две години има обврска да почне со обнова. Веројатно вака треба да изгледа во иднина. Иначе хотелот има екстра локација и на времето важел за најдобар хотел во бивша ЈУ, ама веќе преку 10 години како не работи.Овој хотел е,само што си нема врска сликата од википедиа,oва е ваљда за некоја реконструкција ако сакаат да праат(ме мрзи да читам сеа)