Каролина Гочева

• Креатор на темата Креатор на темата Word$haker
  • Време на започнување Време на започнување
Понекогаш си мислам дека DIJAMANTE е Каролина Гочева, и си прави тука бесплатна реклама...

Мала шала, нека не ми замери девојчето :icon_mrgr:

Веќе преслушан најновиот и навистина одличен сингл Чалгиска на Каролина. Инаку за сите останати вечерва во 21ч на официјалната фејсбук страна на Каролина.

Сега го дадоа во Петар за појадок и пауза на Метрополис. Ексклузивна македонска премиера.
Да, супер е, баш чалгиска песна.

Првиот сингл “Чалгиска” од идниот албум на Каролина “Македонско Девојче 2"
Музика и аранжман - Никола Мицевски
Текст - Валентин Соклевски

A не се сите од Ориѓански?
Не соработува со Ориѓански,тој е малку лев човек(гледајќи го на едно интервју ми изгледа како исфрустриран човек) и на фејсбук постојано нешто пишува статуси па ги брише.Познавајќи ги авалон мислам дека се имаат скарано нешто,мислам не тој со Каролина, туку со Авалон.
И синоќа имаше напишано статус као да не му поставуваат прашања ,нагласувајќи дека тој не е автор на Македонско девојче 2 и дека на Каролина и посакува се најдобро.И денес истиов статус е избришан.

кој и е дечко сеа на Каролина?

Понекогаш си мислам дека DIJAMANTE е Каролина Гочева, и си прави тука бесплатна реклама...

Мала шала, нека не ми замери девојчето :icon_mrgr:

Морав да се самоцитирам... дефинитивно Дијаманте е Каролина Гочева чим не одговара кој и е нов дечко :icon_lol:

Вечерва Каролина настапи на божиќниот гала концерт во ХНК Загрев во дует со Тони Цетински. Истиов концерт ќе биде емитуван 24.12.2013.

Božićni koncert ansambla Lado u varaždinskoj katedrali

Ако е ова тоа, ќе го има на ХРТ 1 на 24 декември

Нешто повеќе од 2 месеци до концертите за кои со децении ќе се зборува
и исто толку време до албумот кој ќе го потресе Балканот

Kaролина на снимањето на српското шоу Шоу на сите времиња на РТС

showsvih.jpg

Јас ќе купам во јануари некаде. Малку ми е чудно што картиве се продаваат два ипол месеци претходно.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom