Каролина Гочева

• Креатор на темата Креатор на темата Word$haker
  • Време на започнување Време на започнување
Fenomenalna pesna, pogotovo srpskata verzija i bas mi e milo sto vakov hit padna vo racete na pravata licnost. TE SAKAM KAROLINA!!!!!!

не знам дали ја знаете оваа песна од Каролина, изгледа понова е.

Каролина - Со Битола се гордеам

Како да не ја знам, на концерт ја пееше, мојот најубав концерт во живот, добро, можеби не беше класичен концерт, али бар одморив мозок 2 саати

и јас бев на концертот во Универзална, ама оваа песна „Со Битола се гордеам„ не ја пееше. Сигурен сум.

Песната „Со Битола се гордеам„ е од албумот „Битола мој роден крај„ на Ајри Демировски, човекот кој ја напиша Битола мој роден крај и е прогласен за почесен граѓанин на Битола. Овој албум излезе 2009 и покрај Каролина пеат и В. Лозаноски, Марјан Стојановски, Андријана Јаневска и други кои може да ги прочитате на овој линк. http://muzickialbumi.blogspot.com/2009/03/va-bitola-moj-roden-kraj-2009_16.html

Прекрасна песна и уште попрекрасна интерпретација на Каролина!!! И за оние на претходните страници што пишуваа дека Каролина се срамела да кажи дека е од Битола, еве уште еден доказ дека не е така :baeh:

Аууу...се збунив, мислев на Битола мој роден крај песната, ме збуни Битола вметнато во насловот. Девојката нема зашто да се срами дека е од Битола, Битола како и сите градови во Македонија е преубав и нема логика било кој да се срами, плус она како што знам оди многу често во Битола

Знам јас де, ама ми текна дека некои на претходните страни така пишуваа, а нема врска тоа :smir:

Што мислите за ова:

и ова:

Случајно налетав на песнава од Каролина и ми текна на која ме потсеќа. :)

Што мислите за ова:

и ова:

Случајно налетав на песнава од Каролина и ми текна на која ме потсеќа. :)

Па тоа не е ништо ново :) Јас лично знаев дека е истата песна од мнооогу одамна :wink: :helou:

Додека,Битола баш не се гордее со неа.

Битола сигурно се гордее, и со право се гордее, само што секаде има поединци кои љубоморат на туѓ успех :baeh:

Одам на улица, трчам и лудувам, на дождот му се радувам... некој чуден дожд, алелуја, не знам дал е сон или вистина, дожд, фраери, нежни, груби, добри, зли...... природата ни праќа дарови, прави се што прави за на светот да е сегде рај
Како да не ја знаеме песнава? ТОП е, многу ја играв порано:smir:Сепак каролина има милион пати подобри песни од оваа, а јас инаку уште с епрашувам што е со спотот?

Па тоа не е ништо ново :) Јас лично знаев дека е истата песна од мнооогу одамна :wink: :helou:

Битола сигурно се гордее, и со право се гордее, само што секаде има поединци кои љубоморат на туѓ успех :baeh:

Незнајш ете,од сабајле до вечер седам дома и се јадосвам оти не се родив едно женско и не бев како Каролина Горчлива.
Туку шо прајме за поединците шо немат свој живот и го посветват на идолите , па така оти се бедни се хранат душевно со нивната величина(на идолите).

Денес на прес конференција во Белград и официјално Каролина беше претставена како нов ексклузивец на продуцентската куќа "Шоу мастер" од Белград,поточно тоа е всушност продуцентската куќа Emotion,во чии рамки е и Шоу мастер.

Веќе следната недела Каролина треба да го сними спотот за песната "Заборави" со ОТбенд,инаку новиот албум треба да излезе пред Нова година.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom