Каролина Гочева

• Креатор на темата Креатор на темата Word$haker
  • Време на започнување Време на започнување
Ja знам песнава на Ана - интересна песна, хит беше по радијава, доста позната песна, ми се допаѓа, како и да е, Каролина секогаш менувала стилови, но останувала тоа што е, се осеќа нејзината оригиналност во секоја песна, иако досега соработувала со најпознатите македонски и балкански автори.

како можеш да ја споредуваш таа недотепаната со овие докажани личности?и не ја фали толку не ја бива за ништо:tapp:
A tebe Martinovic,Samardjic i Joksimovic ti se dokazani licnosti, smesen si:pos2:.Tebe izglaeda kriteriumot ti e samo da se Srbi ,a ne Makedonci .

Ексклузивно во Ексклузив - Каролина игра тенис
Нашата поп ѕвезда Каролина преска ја даваа на А1 Ексклузив, заедно со Калиопи играа изгледа рекреативно - не сум баш сигурна, ТЕНИС, во организација на ПЕЖО, чиј автомобил вози нашата Каролина.
Самата кажа дека нема доволно време и кондиција за да посвети на играњето тенис, иако со задоволство го гледа тој спорт на ТВ

леле добро што ви е стварно сте се напнале со ова дебилов битолски..
Ги поддржувам сите што се против неа :helou:

леле добро што ви е стварно сте се напнале со ова дебилов битолски..
Ги поддржувам сите што се против неа :helou:

Сапорт...ама мора да опстои темава бе зашо е боље од цела хумор секција на Кајгана. Тука ако не се насмееш нема каде.

Тенис играла човече...па ја прееска баш играв фудбал. Никако да се погодиме...кажи нешто по корисно вака....што патики носела на пример...или дали играла у бел или у плав шорц.

Сапорт...ама мора да опстои темава бе зашо е боље од цела хумор секција на Кајгана. Тука ако не се насмееш нема каде.

Тенис играла човече...па ја прееска баш играв фудбал. Никако да се погодиме...кажи нешто по корисно вака....што патики носела на пример...или дали играла у бел или у плав шорц.

За информација, и Каролина и Калиопи беа во бело облечени, беа прекрасни и двете, иако само Каролина ја афтив кога збореше.
Темава пшостои за да се промовира македонската музика, која по се изгледа има доста квалитети.
Иначе културата и воспитувањето се носи од дома или од улица, кој каде ја научил, изгледа директно не може некој да ги искаже емоциите и мислите, па зад монитор ќе навредува се живо и диво, затоа што завидува на туѓиот квалитет и туѓиот успех
КАРОЛИНА е и ќе остане пример за квалитет, успех, стил, негување на музиката толку години традиционално, а злобниците и завидливите само од страна може да зборуваат, затоа што Авалон и Каролина се неуништливи

surovi vistini

Decki, daj ne tupete, Karolina e edno ladno sistestvo, koe go interesiraat samo parite, sto se odnesuva do glasovnite moznosti, gi ima, i toa kako, sto e pravo, pravo si e, dal Gospod, nema sto. Na Evrovizija ne pretstavuvase so ocajno losi pesni, no toa e veke do kompozitorot, izvedbata bese odlicna. Toa e i do vkusot na makedonceto koe dozvoluva da bide pretstavuvano od vakvi kompozicii. Sto se odnesuva do Karolinceto, toa e samo edno obicno kurviste, sto majka barase da se ebe so sin mu na Arkan, zarem vo Makedonija nemase kur za nea? A be dajte, aman veke... A Kaliopi upotrebuva droga, nema nikakvi glasovni sposobnosti, a zosto uspeva na scenata, kojznae, mozebi se mava so mokni faci koi ja poddrzuvaat (jadni tie ako spadnale na toa da peglaat nekoja kako nea), da ne e "Bato", se drugo e samo vriskanje...

За информација, и Каролина и Калиопи беа во бело облечени, беа прекрасни и двете, иако само Каролина ја афтив кога збореше.
Темава пшостои за да се промовира македонската музика, која по се изгледа има доста квалитети.
Иначе културата и воспитувањето се носи од дома или од улица, кој каде ја научил, изгледа директно не може некој да ги искаже емоциите и мислите, па зад монитор ќе навредува се живо и диво, затоа што завидува на туѓиот квалитет и туѓиот успех
КАРОЛИНА е и ќе остане пример за квалитет, успех, стил, негување на музиката толку години традиционално, а злобниците и завидливите само од страна може да зборуваат, затоа што Авалон и Каролина се неуништливи

:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::uvo::uvo::uvo::uvo::tapp::tapp::tapp::tapp:

ajdeeeeee

......затоа што Авалон и Каролина се неуништливи

Така е ....
Ако има нуклеарна војна....
Ќе преживеат само бубашвабите, шкорпиите и каролина со авалон...

Тенис и музика ја колку што знам си немаат благе везе...а иначе и фаца у фаца ако сакаш ќе се сретнеме немај гајле ја пак исто ќе мислам, само не сум ја начекал Каролинчето, а не па муабет со неа да почнам. Али гарант нема ни да ми збори...after all ја тенис, автомеханика и музика ги сметам за различни нешта.

А иначе Elf....немора па и ти да ги двоиш.

Ги читам постовиве и не можам да се изначудам на тоа што народ сме биле,па се нешто ни пречи,до сите оние кој се изјасниле дека не сакаат одредена јавна личност или поточно не ја поднесуваат,стварно не сте ми јасни што тогаш посветувате толку внимание на истата.
Инаку за ваша информација Каролина одамна ги прележа сите детски болести,па така она што одредени нереалзирани луѓе го пишуваат и кажуваат за неа,одамна престана да ја тангира,напросто тоа недопира до неа,само ви се заблагодарува што и посветувате внимание и толку размислувате за неа и околу неа.
Но она што е најбитно Каролина е свесна за себе си,која е и што постигнала во животот и како,а тоа што некој луѓе ќе зборуваат се и сешто за неа воопшто не допира до неа,тоа само зборува за вас самите си кажувате кој сте и што сте,а и како што таа самата во последното интервју на БНтв го кажа добро е да зборува нешто отколку ништо.

Ги читам постовиве и не можам да се изначудам на тоа што народ сме биле,па се нешто ни пречи,до сите оние кој се изјасниле дека не сакаат одредена јавна личност или поточно не ја поднесуваат,стварно не сте ми јасни што тогаш посветувате толку внимание на истата.
Инаку за ваша информација Каролина одамна ги прележа сите детски болести,па така она што одредени нереалзирани луѓе го пишуваат и кажуваат за неа,одамна престана да ја тангира,напросто тоа недопира до неа,само ви се заблагодарува што и посветувате внимание и толку размислувате за неа и околу неа.
Но она што е најбитно Каролина е свесна за себе си,која е и што постигнала во животот и како,а тоа што некој луѓе ќе зборуваат се и сешто за неа воопшто не допира до неа,тоа само зборува за вас самите си кажувате кој сте и што сте,а и како што таа самата во последното интервју на БНтв го кажа добро е да зборува нешто отколку ништо.

abe da?sto zboris be siguren si?od vakvi kako tebe propadna drzavata

abe da?sto zboris be siguren si?od vakvi kako tebe propadna drzavata
Од мене сигурно дека нема ништо да пропадне,али од исфрустрирани деца кои ништо не работат и плукаат по се живо и диво наоколу можда и светот ќе пропадне оти држава наша мила одамна е пропадната.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom