TheBossesSis
~ една жеМска со чаша ~
- Член од
- 1 октомври 2007
- Мислења
- 656
- Поени од реакции
- 16
еј прееска ја видов у кафе кино Фросина (МКЦ) , иако не ја сакам баш ,морам да признаам дека е мн убава во живо 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Каролина - No one (Опуштено)
bravo za karolina .omileni pesni mi se: aj bese maj,ptico malecka,prolet leto esen zima i ti zlatno sonce:helou:
ne mi teknuva koj ja peese ova pesna:raz::kesa:
u da fala. super ispeana od KarolinaAlicia Keys![]()
Калиопи, и опстојува многу подолго од Каролина. А Каролина да беше малце со по пристаплив карактер ќе направеше многу повеќе него што има направено до сега. Искрено, ич не ја почитувам. И од тие 17 години на естрада дали може да се одвојат барем 10 добри песни кои до ден денес се вртат? Освен Ајде да летамеА која друга е подобра, ви се молам, која другга пејачка во континуитет опстојува 17 години? Која друга? и со секој нов албум, со секоја нова песна е во моментот БУМ, сакале или не, да признаеме
да не вредеше или да не ја сакавме, ќе згаснеше уште во почетокот
вчера на МТВ 3 гледав една емисија каде пееја македонски стари евергрини и народни песни, учествуваа некои вампири, некои којзнае од каде умрени луѓе, но и некои познати народни пејачи, стари македонски пејачи, меѓу нив и Каролина, ја пееше КОГА ТЕ НЕМА, и пееше една друга македонска стара песна
одлична беше, најмлада меѓу тие старците, али емисијата е снимена пред едно 15 години
Калиопи, и опстојува многу подолго од Каролина. А Каролина да беше малце со по пристаплив карактер ќе направеше многу повеќе него што има направено до сега. Искрено, ич не ја почитувам. И од тие 17 години на естрада дали може да се одвојат барем 10 добри песни кои до ден денес се вртат? Освен Ајде да летаме![]()
Аман бре луѓе више па ако не поседувала никаков квалитет сигурно немаше да опстојува толку години. А што се однесува до Тоше и таа изјава незнам каква навреда е тоа што рекла НАЈДОБРИОТ МАШКИ ВОКАЛ па тој е машко нели или да не сум во грешка. И престанете веќе со тие глупости.Сите вие што коментирате негативно првин воопшто не ја познавате а како што гледам не сте присуствувале на ниту еден нејзин настап па трескате само глупости од инает и љубомора. Таа е пред се нормална, фина и културна девојка што на естрадата и ги нема многу и една од ретките која не трча по телевизиите да се фали кај била и што се постигнала а и не е патетична со крокодилски солзи како некој други кои постојано се фалат некои лажни успеси и лажни светски кариери па незнам ова не знам она очигледно тоа ви многу пречи.
Но за жал во Македонија тешко да признаат нечиј успех,секогаш се бара влакно во јајцето.