Каролина Гочева

• Креатор на темата Креатор на темата Word$haker
  • Време на започнување Време на започнување
зошто на сликиве е како некоја 50 годишна старка, и нашминкана во некое нискобуџетно коземтичко студио????!!!!!

Па да смени малку пазар доста и беше со млади, сега и со постари :)

Предобри слики, Каролина е поубава од било кога, убава трансформација од тинејџерска ѕвезда со долга црна коса и патец на средина до ова што сега е Каролина на сликите, вистинска дама.
Утре одвај чекам да ја слушнам новата песна, не се сомневам дека е на исто ниво како Крај и За година две.

СОВРШЕНО :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud:
Почетокот е неверојатен, потоа доаѓа најубавото. Браво Каролина, браво Влатко Стефановски. Толку квалитетни песни како досегашните 4 кои ќе ги има на албумот немам одамна слушнато на македонската сцена.

Еве нешто за песната:
Музиката за песната е на Даниел Кајмакоски, гитара Влатко Стефановски, текстот го напиша Весна Малинова, а аранжманот е на Бертан Аслани. Снимена е во студиото „BMA“, во Скопје, а финалната обработка е направена во студио „Long Play“ во Сараево со продуцентот Махир Сарихоџиќ.

СОВРШЕНО :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud:
Почетокот е неверојатен, потоа доаѓа најубавото. Браво Каролина, браво Влатко Стефановски. Толку квалитетни песни како досегашните 4 кои ќе ги има на албумот немам одамна слушнато на македонската сцена.

Еве нешто за песната:
Музиката за песната е на Даниел Кајмакоски, гитара Влатко Стефановски, текстот го напиша Весна Малинова, а аранжманот е на Бертан Аслани. Снимена е во студиото „BMA“, во Скопје, а финалната обработка е направена во студио „Long Play“ во Сараево со продуцентот Махир Сарихоџиќ.

Mislis tri :ovaa ,Kraj i Za godina dve

Super e pesnata :smir:

Мислев на Заборави, со ОТ БЕНД што ја пее, ама изгледа таа нема да биде на албумот,

Мислев на Заборави, со ОТ БЕНД што ја пее, ама изгледа таа нема да биде на албумот,
На новата веб страна ги имате сите информации за новиот албум и кои се се сите песни и автори на истиот.www.karolinagoceva.net.
Инаку новата песна и е одлична,посебно рефренот и солото на Влатко звучи фантастично како и целосно изведбата на Каролина е одлична,но морам да признам дека јас имам други фаворити на албумот.

На новата веб страна ги имате сите информации за новиот албум и кои се се сите песни и автори на истиот.www.karolinagoceva.net.
Инаку новата песна и е одлична,посебно рефренот и солото на Влатко звучи фантастично како и целосно изведбата на Каролина е одлична,но морам да признам дека јас имам други фаворити на албумот.

velat deka 10 e najdobra

eve gi pesnite

ЛИСТА НА ПЕСНИ
1. Не се враќаш со Влатко Стефановски
Даниел Кајмакоски/ Весна Малинова/ Бертан Аслани
2. Не чувствувам страв
Марија Шерифовиќ/ Весна Малинова - Маја Сар/ Махир Сарихоџиќ
3. Капка под небото
Весна Малинова/ Весна Малинова/ Махир Сарихоџиќ - Дарко Тасев
4. Сама
Маја Сар/ Маја Сар - Весна Малинова/ Махир Сарихоџиќ
5. Сите тие дни со Deep Zone Project
Мирослав Костадинов/ Мирослав Костадинов - Весна Малинова/ Deep Zone Project
6. Ме љубиш ли и ти
Елена Терлеева/ Весна Малинова/ Владимир Дојчиновски
7. Крај
Скај Виклер/ Скај Виклер - Весна Малинова/ Скај Виклер
8. Бои
Евгени Димитров/ Весна Малинова/ Махир Сарихоџиќ
9. За година-две
Маја Сар/ Маја Сар - Весна Малинова/ Махир Сарихоџиќ
10. Да можев да те погледнам
Евгени Димитров/ Весна Малинова/ Евгени Димитров
kapka-pod-neboto.jpg

На 29ти ноември во продажба ќе излезе новиот, шести по ред,
албум на Каролина - "Капка под небото"

Колку време го чекаме:pos2: Ајде ќе почекаме уште 13 дена. Конечно и додале нови работи на веб страната.
Ако има нешто подобро од Крај и За година две, секоја чест тогаш.

Одлична е новава песна, Каролина звучи многу добро. А не знам дали некој прочита, но на официјалната веб странава пишува дека албумот ќе излезе на 29 ноември :SS

Добро луѓе, темава не е за Дијаманте и тоа колку таа ја сака или не Каролина и како ги објавува новостите. Темава е за Каролина. Ако имате нешто да напишете - добро, ако не - не ја посетувајте темава...

Инаку песнава е нешто прекрасно. Ми се допаѓа Каролина, песните и се се позрели и позрели... Браво. Плус Влатко стандардно си ја владее гитарата. :)

Многу убава песна. Полека, но сигурно, со ваквите песни Каролина си ја доградува сликата за еден квалитетен пејач со добар глас.

Песната потсеќа на некоја од евровиските (не мислам на македонските) песни што да се прави ама така е, нема никакви емоции песната рамна е како штица барем мене така ми звучи.

Ми се свиѓа песнава многу.
Има и интересен текст.
За Влатко нема што да се каже повеке.
Само напред за Каролина, стварно како старее така улавее :pos: не бе, баш станува онаква како што треба да изгледа една ѕвезда на нејзини години. тамбс ап!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom