Каролина Гочева во "Пеј с мен"

• Креатор на темата Креатор на темата iavor26
  • Време на започнување Време на започнување
ти од кина да не си?

Не, но навивам што повеќе Македонци да се пробијат надвор и да постигнат успех.

Пример го земам Ламбе.
Јас човекот не го поднесувам како пејач,но бидејќи е Македонец му посакувам успех надвор.

Не плукам по туѓите успеси или обид за пробивање.

Не, но навивам што повеќе Македонци да се пробијат надвор и да постигнат успех.

Пример го земам Ламбе.
Јас човекот не го поднесувам како пејач,но бидејќи е Македонец му посакувам успех надвор.

Не плукам по туѓите успеси или обид за пробивање.
Во ова те поддржувам целосно.

Направија драма од еден настап на Македонска пеачка во друга држава .

Што има толку лошо ако некој ја представува Македонија во друга држава па макар била и бугарија.

абе нека ја претставува еееее... а на пр за ламбе има некој 2 ок песни можда ама нека си успејт чоекот... а инаку најпоќе некој ме нервират со овие бугариве...

А она "Пеј с мен", нешто како дебилните „Идол“ и слични такви шунд глупости ли е?

О, зависи дали харесваш самијат формат на музикалното реалити. В Б'лгарија нај-напред имаше един неуспешен сезон на "Стар Академи" по Нова ТВ. Но миналата година имахме един успешен Music Idol. Тази година имаме вече 2 едновременно в'рвјашти конкурса - Пеј с мен по Нова ТВ и Music Idol по bTV.
Мusic Idol от 2 дни вече е истинскија конкурс, мина етапа на кастингите и репортажите за всички авантјуристи, решили че могат да пејат. В понеделник например момичетата направиха супер концерт.
"Пеј с мен" е популјарен тв формат, при којто 12 популјарни певци правјат дует с 12 аматьори. Така двојките участват в етапи с нај-различни задачи - например едната седмица трјабва да изп'лнјат латино песен, на следваштата арија от опера, на третата да речем чалга или рок. Все оште мислја че в'рви кастинг'т, не с'м го гледал, когато започне по с'штество ште ти кажа как се получава шоуто и как се представја Каролина. Останалите популјарни певци са известни в Б'лгарија, но в Македонија предполагам не сте ги чували. Може би само Софи Маринова и ДесиСлава /ако ги дават по Планета, аз не гледам този канал/.
Ето го и сајта:
http://peismen.bg/index.php

абе нека ја претставува еееее... а на пр за ламбе има некој 2 ок песни можда ама нека си успејт чоекот... а инаку најпоќе некој ме нервират со овие бугариве...

Чоеку, Каролина отишла за да се пробие на друг пазар. Стварно не те разбирам шо филм ти е. Језда татарите се говна, ама кога имаат поголем пазар (поголеми пари се вртат), секој сака таму да се пробие. Кога Каролина не може на MTV Adria, ќе оди во Татарленд. Сфаќаш сеа?

Неам нишо против се додека си ја претставува земјата, ама ако и постават некое прашање за Македонија, а таа одговори негативно, ќе и плукам по цела фамилија ебате.

Пример за тие шо не ме разбраа:

- Што велите за потеклото на вашиот народен фолклор?

Негативен одговор на ова сите знаеме што може да биде.

Abe kakov uspeh za ona idiotkata so saka neka praj ic ja nejkam cela Bitola ja nejki.Kutrata najrasipan karakter e so saka neka praj:nerv:

Има оште един македонец освен Каролина, само че тој е от участниците. Тој е в дует с популјарна в Б'лгарија певица на джаз - Камелија Тодорова.
Ето видео с него от кастинга:
http://peismen.bg/index.php?navPage=video&video_id=38

А Каролина и партньор'т и в момента са на 3 мјасто.

знајш шо бе тенџере едно??? АКО ПИШИШ ПИШИ НА МАКЕДОНСКИ АКО НЕ ФАЌАЈ МАГЛА ОД ФОРУМОВ

Што сте и се нафрлиле бе на девојката... Божеее... Како може да плукате на нешто што е наше и пред се квалитетно? Па таа кај и да оди било Бугарија, Шпанија, Хрватска, Словенија или незнам каде таму, таа ја претставува нашата земја- МАКЕДОНИЈА! Па ние треба само да им посакуваме се повеќе успеси на таквите личности во државава што се пробиваат надвор од границиве... Па тие се како културни амбасадори во другите земји... Затоа не плукајте сегде и секаде бе по неа или по било кој така друг... Остајте го тоа за приватни муабети, тоа што не ви се допаѓа како личност или како појава или што и да е... Не плукајте јавно на нешто македонско...

И што се однесува до гостувањето... Што има врска као што кажа ТРн дали е тоа Бугарија или незнам Германија... Или сеа не ја сакаме Бугарија и ај ќе пцуеме што отишол некој таму да запее и да се претстави како МАКЕДОНЕЦ и ја престставува МАКЕДОНСКАТА култура...:toe:

Што сте и се нафрлиле бе на девојката... Божеее... Како може да плукате на нешто што е наше и пред се квалитетно? Па таа кај и да оди било Бугарија, Шпанија, Хрватска, Словенија или незнам каде таму, таа ја претставува нашата земја- МАКЕДОНИЈА! Па ние треба само да им посакуваме се повеќе успеси на таквите личности во државава што се пробиваат надвор од границиве... Па тие се како културни амбасадори во другите земји... Затоа не плукајте сегде и секаде бе по неа или по било кој така друг... Остајте го тоа за приватни муабети, тоа што не ви се допаѓа како личност или како појава или што и да е... Не плукајте јавно на нешто македонско...

И што се однесува до гостувањето... Што има врска као што кажа ТРн дали е тоа Бугарија или незнам Германија... Или сеа не ја сакаме Бугарија и ај ќе пцуеме што отишол некој таму да запее и да се претстави како МАКЕДОНЕЦ и ја престставува МАКЕДОНСКАТА култура...:toe:
kompletno se soglasuvam so tebe...nie makedoncite nisto ne cenime,sekogas gledame ona sto e nase totalno da go izplukame,a tugoto da go cenime...da bese drug narod ke kazese bravo...nema da znaeme kolku vredi se dodeka ne go izgubime...sto i da e toa...:nenene: :nenene: :nenene: :nenene: makedonci svestete se dodeka e vreme za podocna da ne zalime

нека иде кај слави трифунов - човекот кој не пропушта прилика да ни ја испљука државата и нацијата. мрш
ne e ovde temava ama i treba da ne plukat..pvo nie ne sme nacija..makedonci nema veke,ziveeme samo na teritoriaj MAKEDONIJA pa se slepame deka sme makedonci....vistinskite makedonci bile hrabri i intelegentni a se gleda nie kakvi picki sme i prostaci....odi u bugarija da vides kolku se intelegentni,site citaat knigi site se zamarat so raboti so treba da im sirat umstven spektar a ne kako nas samo da sereme za se i za svasta...jas sum 20 godisen makedonec ama ne znam samo kako da se otkazam od makedonstinata oti me e sram so sum makedonec...nekogas se tepav vo otesevo so Albanci za makedonija ama veke ne mozam da ja smislam ovaa zemja....i zatoa ne zborete za bugarite....glejte si za vas jasno??Jas ne sum ni bugarin izvinete,jas sum realen makedonec....i koga se raspravam so bugari na forumi jas samo jadam lajna a bugarite sekogas so fakti i dokumenti me pobivaat zatoa si drzam jazik zad zabi...prad faktite i bogovite molcat,a nie samo znaeme da kzeme tatari ova ona a ne gledame deka sega ni go menat imeto,za nekoja godina ke ni zemat i zapadna makedonija a toa so ke ostane ke si go podelat srbite i grcite..a arno velese Ljupco Georgievski nekogas...daj da odeme so bugarive a znaes zosto??Prvo zatoa so ako otidevme so niv togas,nemase da ni smenat ineto Makedonija ke si ostanevme makedonci so svoi zakoni i kultura i sve i svasta (toa se ke se sredese oti bugarite davaat po edna raka za makedonija pa ke ni go popusea se ke ni dadea samo da bevme so niv ama te slepci sme nie pa zatoa ke ostaneme so gakite za gazo)posle nemase da ni go zemat zapadna makedonija a ke videte deka ke ni go zemat oti sme mivki i samo traeme,i ke si imavme drzava kako luge i ke ne cuvaa ako ne a nie hrabrite gledam kolku se iscuvavme nie patriotite i teskite makedonci..

[[[Jas za makedonija odma odam vo vojna protiv Albancite i grcite ODMA srceto go davam da ubijam samo bar eden od tije...ama za bugarite izvinete ne mislam taka.Isto i za srbite iako ne gi sakam mnogu Tatko mi e srbin i znam deka tie kopilinja sorabotuvaat so grcite i ke videte so ke napravat i tie,ete po osamostovuvanjeto na kosovo ni se zakanija so embargo ako gi priznaeme Kosovo,e so be so ima da ni se zakanuvat a?Znaci se gleda kolku ne postovat.Jas ucam u BG i site mi velat,eee kolku ste vie makedoncite super luge,i zabavni i se se se super samo so vi go ispraa mozoko koa bete so Tito..bas taka e ETE BAS TAKA E,ama nema sapun so ke go isciste sega taj um so go prifanal toa.Da vi kazam ne se vrakam u MK tuka me postovat mnogu mnogu,me sakaat,mi pomagaat (i ne se vrakam od mnooogu drugi pricini ne samo toa so tuka mi e po ubavo si imam ja i pravni problemi i problemi so bolni luge).Toa ne go dobiv u MK u Stip (mesto kade ziveat najbolnite luge na balkanot).Fala za se na moite braka Makedonci ne mi dadovte nisto ama tuka u bg recisi za edna godina dobiv tolku vnimanie i pocit sto za 20 godini ne go dobiv u MK....]]]

Taka da mislam ponekogas treba da si vizioner a ne inat pa so inat i protiv samata svoja idnina i samiot sebe da odis....
znam sega pola forum ke me otera u kurac ama ako,kako veli bog (ejjj ne se zamisluvam bog onaka go citiram za da videte deka nema da vi se lutam)prosti im,ne znaat so pravat...taka da pcuvajte me prajte so sakate ama ke videte deka ke se sluci toa so go pisav pogore....samo seto toa e za zal,oti mozese seto toa da se sprece porano ama zatoa ke trpeme i ke pcuvamo kako site drugi ni se krivi a nie sme bile najnapaten narod..Da sme najnapaten,ama nekogas treba da goltnes nesto so bole za vo idnina da ti bide podobro....ama aj toa e toa.Toa e Kletvata frlena vrz makedoncite...

Ubav komentar :helou:

Ne postoi razlika megu Macedonec i Bugarin. Macedonci ili Bugari - ovo e isti narod.
Kolku poveke postojat vakvi luge vo Makedonija, tolku po dobre.

jalko ce se go izbrisat

Само на Боре му се свиѓа ова говно од пост што ги напиша....а Боре е Бугар,па ти сега види што си како си и со кого си.....

Браво на Каролина. Страшно пее хубавицата, а и се д'ржи перфектно. Пожелавам и голјам успех в Б'лгрија и б'рзо а взима наш паспорт.Полага и се по наследство...

uauuuuu :nesvest:

Од мене само едно долго :back: за постов

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom