Капки

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
mOJ MAL PRIDONES KON TEMATA
--- надополнето: 11 ноември 2012 во 17:21 ---
nother one :))))a

Attachments

• Roza 7 (Copy).jpg
    Roza 7 (Copy).jpg
    206,1 KB · Прегледи: 74
  • Kapka 10.jpg
    Kapka 10.jpg
    1,8 MB · Прегледи: 68
mOJ MAL PRIDONES KON TEMATA
--- надополнето: 11 ноември 2012 во 17:21 ---
nother one :))))a
Аа, убаво, особено првата... Со вино капеше? :)
Башка, се гледа дека имаш убава капалка... Да не користиш дозер за инфузија? :)

Аа, убаво, особено првата... Со вино капеше? :)
Башка, се гледа дека имаш убава капалка... Да не користиш дозер за инфузија? :)
Uf da ti priznaam najcesno jas poslednava godina zabegav malku po taa rabota :)))
Malku sum knap so vreme zaradi drugi obvrski,megjutoa slikite se so dosta fina oprema napraveni.Tecnosta(vodata de) e oboena so prehrambena boja a momentot na okinuvanje na blicot e so time delay .Prasaj se sto te interesira ke se obidam da ti objasnam:)
--- надополнето: 11 ноември 2012 во 20:08 ---
Inaku kako ideja za domasen proekt za zimskite (citaj dosadni ) denovi onie koi gi interesira slikanje na kapki i sl....zirnete ova pa ako nekoj go interesira ke diskutirame....
http://www.hiviz.com/kits/tpg-du.htm

546835_3955485769050_1140939164_n.jpg

Nikon D3100 carl zeiss 55mm f1.4

Vo sustina iako mozebi izgleda komplicirano ne e!
A baska neprocenlivo e cuvstvoto koga na aptekarkata ke i pobaras set za transfuzija ,a ona prasue dali pacientot ima vekje kanela....
Ne ma pa ti za kapkite mi e....a da ok :facepalm:

Мора еден блиц и макро објектив да се купува :D

Ako ti treba objasnuvanje za izrabotka na kapalato ...prasuvaj slobodno:))

Прво би сакал да купам блиц, и да научам како функционира и како се активира. Не планирам за почеток да давам многу пари за блиц, ми треба нешто најобично, мануелно и едноставно, за ваков тип на фотографија. Би сакал да слушнам ваши мислења.

@Ацид, може и нова тема за блицеви и нивното функционирање да се отвори во врска со ова ;)

Прво би сакал да купам блиц, и да научам како функционира и како се активира. Не планирам за почеток да давам многу пари за блиц, ми треба нешто најобично, мануелно и едноставно, за ваков тип на фотографија. Би сакал да слушнам ваши мислења.

@Ацид, може и нова тема за блицеви и нивното функционирање да се отвори во врска со ова ;)
Има тема за блицеви друже, али во Фото берза е, зошто најчесто се дискутира за нивната цена - не за употребата :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom