Кандидати за "Сељак на годината 2008"

• Креатор на темата Креатор на темата SocioPat
  • Време на започнување Време на започнување

Гласајте за Сељак на годината

• Вкупно гласачи
    335
  • Гласањето е завршено на .
Во живот се немам толку време мислено за некоја одлука како за оваа. Сите до еден ми се сеЉак до сеЉак. Но сепак, иако конкуренцијата беше голема, гласав за Геј Геј Јованов, некако најмногу ми се издвојува со неговиот Џастин имиџ и филм.

П.С. А да отвори авторот на темава и избор за селјанка на 2008? Би имало доста сериозни кандидатки и таму.

Мислам дека прашањето треба да биде поставено „Втор најголем сељак на годината“ :pos2:
Мислааам, се знае кој е ван конкуренција, нели ?:vozbud:

П.С. Што бара НЗС (Иван Сељо Мирчески) во анкетата? Нели тој се загуби негде во МТВ и до ден денес не е пронајден? :nesvest:

" ... Него не го краси голема интелегенција , имаше трауматична адолесенција , сакаше да биде славен да има витко тело да го гледа со восхит целото село ... "

дефинитивно Драган Вучич и неговото последно срање од емисија Како беше текстот . какви луѓе :tapp:

Елвир Мекиќ е најголем сељак на годината
Да му е*ам пекинезерот

Елвир Мекич дефинитивно!! Заедно во пакет со Јован Јованов и Врчак :nesvest:

Сељак на векот е Д. Вучиќ ама пошто не беше многу експониран годинава, гласам за Мрчак.

едит: Треба во листава да стои и оној пејачот од Браво Бенд со Ноне што одеше.

Еј у п.м неможе човек да се одлучи за кој да гласа од овие :raz:

Одлучувачки за гласот ми е кој е има поголем имапкт врз создавањето на сељаци, Вучиќ тука е неприкосновен, ама неможам да одолеам на Јован. :pos:

bojan%2013.jpg

Сликата збори сама за себе!:tapp:

Ја гласав за Жаре...незнам зашто Бабура сте го бапнале тука?:toe:Инае другите се погодени топ

Сељак на секоја измината и наредна година е Драган Вучиќ.Конкуренцијата е голема али мислам дека овој сепак е класа за себе.

Oooooooo Вучиќ го гласам,не за сељак на годината,туку за сељак на векот...За годинава Мекич е топ :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom