Канал 5

KONECNO !!!
KANAL 5 HD

NA MAX TV TELEKOM BROJ: 706
Колку само благе везе нема сликата од HD, исто како Алфа. Незнам на која будала му текнало да ја пушти кога output-от им е SD ова е валда некој upscaling. И тоа да го пишеш HD. :tapp:

Канал 5 HD пуштиле.
Сликата ќумур, како и останатите Мк канали со HD.

Канал 5 HD пуштиле.
Сликата ќумур, како и останатите Мк канали со HD.
Kaсниш многу. Види погоре кога е пишано за ова.

Сител, Телма, Алсат, 21, МРТ, Клан имаат супер HD но Алфа и Канал 5 е катастрофа.

Сител, Телма, Алсат, 21, МРТ, Клан имаат супер HD но Алфа и Канал 5 е катастрофа.
Neznam zosto no stvarno na kanal 5 HD voopsto ne e dobra slikata dali e do nivnata oprema ( na Kanal 5 ) ili pak Telekom ne ja ima pusteno vo HD iako pisuva HD stvarno ne mi e jasno

Не каснам. Кај мене на Близу сега ја пуштија.

Не каснам. Кај мене на Близу сега ја пуштија.
Dali moze da sporedis kakov e kvalitetot na slikata na Kanal 5 vo HD vo sporedba so kvalitetot na Sitel HD Mtv 1 HD dali e istiot kvalitet ili kanal 5 HD e so poslab kvalitet na slikata
Prasuvam bidejki na MAX TV Telekom kanal 5 HD e so slab kvalitet vo sporedba na kvalitetot na slikata na Sitel HD .

Dali moze da sporedis kakov e kvalitetot na slikata na Kanal 5 vo HD vo sporedba so kvalitetot na Sitel HD Mtv 1 HD dali e istiot kvalitet ili kanal 5 HD e so poslab kvalitet na slikata
Prasuvam bidejki na MAX TV Telekom kanal 5 HD e so slab kvalitet vo sporedba na kvalitetot na slikata na Sitel HD .

Споредба можам да ти направам на пример со SportClub HD каналите. Разлика ферари и мерцедес.

А и овие што се SD каналите не се баш добар квалитет. На МаxTV им е доста смален квалитетот и ако гледаш од поблиску на понова генерација модерниве телевизори ќе приметиш доста пиксели.

Гоце од Канал 5 се заразил со коронавирусов. Он им правеше интервју на Заев и Мицкоски.

Од комбинацииве ме болат очи. Добро бре, има ли некој во Канал 5 да ја облече и да и направат нормална фризура на спикеркава?

Последно уредено:
Kaнал 5 нешто се пореметија. Вечерва во 23 часот концерт на Македнска филхармонија со теми од цртани филмови.

Каде бе на Канал 5 Македонска филхармонија концерт после толку емитувања Гранд? :icon_lol:

Logoto na Kanal 5 e poosvetleno i so poostra boja.

Европски стандард (децении наназад) е логото на телевизиите да биде бело т.е. сиво и до одреден процент проѕирно и колку што може помало. Само А1 го исполнуваше тој стандард.
Можеби Канал 5 има најдобро лого од сите македонски телевизии, но истото тоа лого со таа анимација е силувано години наназад.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom