кАНАЛ 5: Бараме жена за овчарот Марјан

• Креатор на темата Креатор на темата STEALTH
  • Време на започнување Време на започнување
Шо имат везе, плава, црна, зимзелена, битно тамбура да имат.

Али требат овие од анал5 да се потчукнат во та зељката, дали бе ова шо го реметат е за да го снимиш и јавно да пушиш кај шо можат сите да го гледаат.
Искрено мене, ова чоечево, ми гледат дек е малце благоретардиран, па добро бе со ваков мајтап ќе си прајш?
Си работи си матка, шо има тука лошо јас незнам? Или оваја бичоВ му се потсмеват. ццц Сешто.

@Juve-Fan

Нема од каде да биде покварен. Со 16 луѓе тотал од комуната нема кој да ти расипе мозок. Едино ТВ, што и го разбирам, со 16 луѓе околу мене 90% постари исто така и ја би глеал ТВ. Канал 5 после МТВ1 и Шител е најгледана ТВ во рамки на државно ниво. Ништо чудно што се јавил да дае оглас. Ти па што за него се залета да јадеш гомна? Дрољава сестра да не ти е па што ја браниш?

поштен бил као ние од град се арамии и курви за жени бараме.

Дали вие ги барате, или тие ве наоѓаат, важно ги имате. Да не си правиме филмови еден на друг plz.

@Шкорпион
Го направи како во Тибет да живее и неможе да стигне до цивилизација.20 км од Штип бил тоа ти е слично како од Идризово до Центар да тркнеш.Изгледа и таму сите немажени/женети.Се кладам копуков дека и компјутер има ама го чува само за гоблени да реди на монитор.И за крај дрољата не ми е ништо и не ја бранам, ме нервира што се фрлаат камења по незе а и таа не е виновна што некој дебил ја испратил да снима интервју со некој ропак кој неможе да си нае пошчена нееста.

Преку 7 планини и 7 мориња стигнавме во селото Пухче..... тоа е на 20км. од Штип.

Иначе што да кажам за дечково....., Ок е, се гледа дека нема лоша душа, во селото имало 16 души, па се решил да побара жена........, ништо срамно.

:)

@Шкорпион
Го направи како во Тибет да живее и неможе да стигне до цивилизација.20 км од Штип бил тоа ти е слично како од Идризово до Центар да тркнеш.Изгледа и таму сите немажени/женети.Се кладам копуков дека и компјутер има ама го чува само за гоблени да реди на монитор.И за крај дрољата не ми е ништо и не ја бранам, ме нервира што се фрлаат камења по незе а и таа не е виновна што некој дебил ја испратил да снима интервју со некој ропак кој неможе да си нае пошчена нееста.

1) Да дое да живее у Штип пак ќе го плукате, од други причини;

2) И шо дека ја пратиле таму? Платена е да биде таму. Можеше да се однесува поубаво;

3) Ако вие градски деца не можете да најдете поштена невеста, што па очекувате он да најде?

@Шкорпион
добро ти се сметаш за повеќе вреден и подобар дека си од град бе? зашто е ропак бе? дека по цел ден црнчи и работи за да има? затоа е ропак? пошо не се замара со интернет и такви работи како нас? среќа ти дека не си ропак си нашол поштена невеста...

добро ти се сметаш за повеќе вреден и подобар дека си од град бе? зашто е ропак бе? дека по цел ден црнчи и работи за да има? затоа е ропак? пошо не се замара со интернет и такви работи како нас? среќа ти дека не си ропак си нашол поштена невеста...
-Се сметам да.
-Ропак си е природно не дека е од село.
-Сигурно не црни повеќе од мене ти гарантирам.
-Незнам вие дали се замарате со интернет јас одмарам на пц
-Немам најдено поштена и ај сеа и јас да се пријавам на тв

И доста е на темава, премногу публицитет му се даде едноставно не вреди.Муабетот ми беше друг дека се напаѓаше само гуската али очигледно селанчево ви привлече симпатии па се надевам некој од вас дека ќе му понуди некоја рода.

-Се сметам да.
само што вака размислуваш не си подобар од него..
-како е тоа ропак природно ?
-што и да работиш во градов нема ни приближно да црнциш како него
-што ти смета ондак што бара на тв жена чим не се замараш
-никој не ти забранил да се пријавиш

само што вака размислуваш не си подобар од него..
-како е тоа ропак природно ?
-што и да работиш во градов нема ни приближно да црнциш како него
-што ти смета ондак што бара на тв жена чим не се замараш
-никој не ти забранил да се пријавиш
-Сигурно не одел на школо за ропаклук.
-астронаут сум, ок?
-ниту ми смета ниту се замарам онака ми падна темава во очи па си кажав мислење.
-не го знам бројот од К5 иначе ќе се јавев.

Се надевам појасно и доволно на темава.

-Се сметам да.

И доста е на темава, премногу публицитет му се даде едноставно не вреди.Муабетот ми беше друг дека се напаѓаше само гуската али очигледно селанчево ви привлече симпатии па се надевам некој од вас дека ќе му понуди некоја рода.

Не знам што толку ти пречи тоа што некој решил да си ја проба среќата јавно. Гуската ја напаѓаат заради тоа што е крајно непрофесионална.

п.с- Штом пц те одмара, слабо црнчиш.

Бараме жена за овчарот Марјан
Во селото Пухче, кое се наоѓа на 20 километри од Штип, има само шест куќи и 15 луѓе. Еден од тие 15 луѓе е и 22 годишниот Марјан Трајчев кој се јави во Канал 5 со цел да му помогнеме да најде сопруга...
Инаку Марјан е навистина голем работник, има и 300 овци.
Сака на неговата идна избраничка да и купи се што ќе посака, нема ништо да и недостасува, единствен услов е да биде домаќинка.
Се надеваме дека ќе успееме да му помогнеме да ја најде својата сопатничка во животот.
целата приказна, нашироко :shok2:

Дете продај тоа овците дојди во Скопје имаш да ебеш за цел живот.
15-20к евра во кеш колку што вредат овците брзо се трошат.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom