Камелија во Playboy

• Креатор на темата Креатор на темата Word$haker
  • Време на започнување Време на започнување
Мхмхмхмхмх да бидат зивии здрави бугарките заедно со Тоше наш.

Е не ми се верува...браво за Бугарите, и за слободоумноста, и за квалитетот на фотките...феноменално. Мислам дека цел Балкан ке си го ташла на нејзе...

Ovaa bi bila mnogu pozitivna za sex...kakva e ovaa Kamelija mame i ebam ups ustvari nea da ja ebam.Koj i da i go plesnal se posrekil a se posrekile mnogu luge.HAHAHAHAHAHAHAHA!!!!POZDRAV!!!

mitko2848 напиша:
еве ви спотове и песни на преслава,камелија,гергана........
http://www.data.bg/search.html?sid=81pjtrm2xnjvedpc8bcj

пишете името на певицата во т'рсачката и натискате т'рси или ентер

Toj sajt e ogranicen samo za bugarski operatori i od stranstvo ne moze da se vleguva osven preku proksi-server! Jas imam takov server no ne znam za drugite :raz:

Kamelija bez gaki na koncert

15281.jpg

Vcera vo salata br.1 na Nacionalniot Dvorec na Kulturata vo Sofija, Bugarija se razdadoa godisnite muzicki nagradi na spisanieto "Nov Folk" (inace za informacija, pejacka na godinata ja proglasija Ivana a pejac Azis). Kako i sekoj koncert, taka i ovoj ne pomina bez opredeleni gafovi a tie bea:

Ivana otkako ispeala se sto imala na koncertot, mu se priblizila na nekoj od publikata i navodno go "soblekla samo po parfem" pred pogledot na malo dete koe sedelo do nego, dodeka pak nekoja obozavatelka na Azis se probila medju telohranitelite i go fatila za "paketot" (ova ne znam sto mislele, celosnata statija e na bugarski i pisuvase deka "grabna go za paketa") :D No kulminacija kako i sekogas bese Kamelija, koja se pojavila na scenata bez gaki (e sega, vo statijata pisuva "beljo" ama ne znam sto e toa "beljo", valjda gaki e) i so fustan koj celo vreme go turkala nadole. Isto taka zabelezlivi bile i nejzinite depilirani preponi. Poveke informacii na
http://www.plovdiv24.com/news/15281.html

Па сеа ваќа топло време, гледаш дека и фустанот и е аеродинамичен :)
Да се искористи максимално воздушното ладење. :pos: :pos: :pos:

Очигледно дека типката е надарена за микрофон, не си а утнала професијата.

abe dobra dunda ima samo malu vlaknesta ama nema vrska pak ne bi ja odbil

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom