Калиопи и Игор - FOREVER IN LOVE

• Креатор на темата Креатор на темата arsen15foreta
  • Време на започнување Време на започнување
Nenata167 почитувај ги Калиопи и Игорче да не леташ од темава разбра???Нека ти кажат троловиве овде како поминуваат сите што се обиделе да ги навредат...или пичувај убави работи или марш од тука...и не сум мал имам 15 год.

Kaко да не сум строга,па погледни,ке се испокараат сите овде,му ја уништија темата на арсенот:star:

Не бе златна нема карање тука, а темата само е збогатена со естетски содржини
091128-derp.jpg

Немам влезено дечко досега на гламстик ама како што гледам ти да, бидејки до детал знаеш какви прашања поставуваат хммм интересно мислев дека тоа е за страна за малолетни девојчиња но гледам дека машки си читале таму...и не бегам од тука жал ми е ама ке си читам и ке си коментирам низ темите, кога веке се регистрирав и голем позз до модераторите да ги смирите малку ваквите ви го рушат угледот...
Леле едно мислење оставив ке ме отепаат бре шо се палите толку во темава, кој ве нервира толку???Дај оладете

А од каде заклучи дека јас сум машко?:-)

Nenata167 почитувај ги Калиопи и Игорче да не леташ од темава разбра???Нека ти кажат троловиве овде како поминуваат сите што се обиделе да ги навредат...или пичувај убави работи или марш од тука...и не сум мал имам 15 год.

Аман бе вака се караат верниците во црква,почитувај го господ да не леташ од црква:-)

Лела мандарините поскапеа а ти уште си ми скарана!!!

abe lugeee zosto ste tolku zlobni site vie ako vi e za zafrkancija odete na druga tema tamu pisuvajte sfatete veke ednas deka tuka stanuva zbor za najprekrasnoto cuvstvo a toa e LJUBOVTA!!! zarem ne ste se cuvstvuvale nikogas taka na site treba da vi e milo sto se tolku srekni zaedno

abe lugeee zosto ste tolku zlobni site vie ako vi e za zafrkancija odete na druga tema tamu pisuvajte sfatete veke ednas deka tuka stanuva zbor za najprekrasnoto cuvstvo a toa e LJUBOVTA!!! zarem ne ste se cuvstvuvale nikogas taka na site treba da vi e milo sto se tolku srekni zaedno
Druzze, ili nekoj ti go haknal profilov, ili nemash antivirusna. :)

Конечно некој паметен јееееееес, знаев дека има луге како мене, љубовта е најубаво нешто на светот!!!
Kaliopi and Igor FOREVER

--- надополнето ---

Знаете што едно девојче вчера ги прашуваше сите деца по ред од класот дали веруваат во љубовта, јас кажав да и повекето кажаа да, имаше некои што кажаа не, но помалку беа тие, колку ми е мило што не е целиот свет расипан значи...ај ке отворам тука некој ден тема или анкета дали верувате во љубовта и ке одговарате со да и не да видам како стои статистички работата...
Калиопи и Игор се најпрекрасни мили души...

--- надополнето ---

Фалааа :)

Станува неподносливо!!! Ај неможеш да отвориш уште ден акаунт ?

најглупава тема досега во историјата на кајгана !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom