Калиопи и Игор - FOREVER IN LOVE

• Креатор на темата Креатор на темата arsen15foreta
  • Време на започнување Време на започнување
Пред тоа имав некои сомнежи ама после последнион пост на арсенчо немам грам сомнеж дека не дупи онака у сред мозок,сВите. :icon_lol:

Пред тоа имав некои сомнежи ама после последнион пост на арсенчо немам грам сомнеж дека не дупи онака у сред мозок,сВите. :icon_lol:

Јасно беше уште од поодамна ама ајде ја прифативме играта ќе си троламе. Ама претера мислам дека :F

Значи вистина е дека ги поддржувам и сакам Калиопи и Игор како пар, и ми се слатки, ама крајно време беше да сфатите дека не до екстреми туку во нормала хахаха, ама вие почнавте со приказни и така сите почнавме да се филмаме односно "троламе" по ваше...сепак интересно е кога нема што да се прави!!!
P.S Фала за друштвото
Kaliopi and Igor FOREVEЕЕR :D

--- надополнето ---

Сепак Калиопи е прекрасна личност, а Игор заслужува нова шанса, добро им оди заедно нели, но нивни живот.Моја е темава имате одврзани раце ако сакате заклучете ја, ако не тогаш можиме и понатаму да ги следиме на идол и да коментираме овде, дека ми се слатки како пар ми се слатки!!!

--- надополнето ---

Could I have this kiss for ever, un beso para siempre...

Сеедно е дали се уморив јас, ама вас ке ви недостигам, ја држев најјаката тема, и ако сите се праевте кој сум јас, знам дека верувате во љубовта, каков пресврт нели!

arsene те молам на коленици да не не напушташ:se_ molam

Сеедно е дали се уморив јас, ама вас ке ви недостигам, ја држев најјаката тема, и ако сите се праевте кој сум јас, знам дека верувате во љубовта, каков пресврт нели!

Дали си се запрашал во животот, што е тоа “Селјачки комплекс“ и дали патиш од него?:-)

Дека е најјака тема, не е. Дека беше интересно првите неколку дена, беше. Дека веќе е досадно, досадно е. Незнам зошто толку ги форсирате и Игор и Калиопи ? И да се сакаат тоа е нивна работа. Се знае какви личности се замараат со вакви работи, т.е. со туѓи животи. Ај сеа арсенчо трк до најблискиот киоск да ги купиш најновите броеви на ,,Свет'' и ,,Крема''.

SenSei да не беше твојата слика,немаше да падне во депресија.Сега му е тешко и ке не напушти :(

arsen другаре, браос, јак трол си, од оние најгрдине од шумине со 10000 болчиња и шуги на нив :)

--- надополнето ---

п.с. Koлку глупи постови прочитав на темава, за малце не ми експлодира мониторот од глупавост xD

Е нема не ве напуштам се премислив, ке тролам тука дур да ве збудалааааааааааааааааааааам сите!!! И нови теми ке отворам и сите ке бидат за мој спас ваше пореметување е такааааааааааааааааа хахахаххахаххааааааааааааааа

леле леле овде се билдале постиви слушнав :tapp:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom