T
Tetro
Гостин
Дете, зошто праќаш празни постови? 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ќе почнете шпекулација што ќе искочи во весник од глупости на форум и ќе му направите проблеми на некој, девојчево ми е другарка што студира на ФДУ, мислете малку.
1. Чек дис аут!
2. Веќе кога ја ставила сликата на интернет со таг ,,Игор Џамбазов'' и дозволила да излага на Гугл треба да биде свесна за можните злоупотреби
3. Дали стварно мислиш дека некој ќе го стави ова у весник ?
4. Му го искрши филмот на арсенчо
5. It's a free country!
6.![]()
ФАЛА И КАЈ ВАС![]()
Види, на први април пред две години еден админ отвори преглупа тема како искочил мобилен телефон со 10 сим картички и ОС Џуманџи па истото тоа искочи нареден ден во Нова Македонија.
Не ми е до сликата, правете што сакате, ставај и други слики ама замисли да искочи на Ексклузив оваа работа па она дома како ќе се објасни и сл. работи. Ако ви е до „реметење“ на болниве во темава реметете ги на поинакви начини.
Толку од мене.
Калиопи и Игор, мене некако не ми е верно независно што зборуваат пред камера, а не ми е верно од многу причини да не набројувам
Не набројувај,доволно е што некои те читаат меѓу редови))
А шо? Дека Калиопи е сериозна а Игор откачен, абе од ко се заедно 100% се сменати двајцата, Калиопи никогаш не била толку откачена и весела, супер е ваква, многу се весели!!!
А шо? Дека Калиопи е сериозна а Игор откачен, абе од ко се заедно 100% се сменати двајцата, Калиопи никогаш не била толку откачена и весела, супер е ваква, многу се весели!!!
Извинето, ајмо сите заедно Kaliopi and Igor FOREVEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEER![]()