Калиопи и Игор - FOREVER IN LOVE

• Креатор на темата Креатор на темата arsen15foreta
  • Време на започнување Време на започнување
Арсене, сине, оди бркни некое девојче, не се пали на бабава....
Ej што ми кажува, па сега прекрасна е Калиопи, ама сепак ја почитувам може мајка да ми ми биде нели како што му вели Игор на машките во Идол, мене како пар ми се прекрасни, и не се секирај ти за мене имам јас симпатија!

Ej што ми кажува, па сега прекрасна е Калиопи, ама сепак ја почитувам може мајка да ми ми биде нели како што му вели Игор на машките во Идол, мене како пар ми се прекрасни, и не се секирај ти за мене имам јас симпатија!

Реков девојче, не само да симпатишаш некој на фејсбук. Фати го девојчето и замарај се со неа, а не со потрошен материјал како Игор и Калиопи. Тие денес се 'заедно', утре не...

Да не те труеле со АРСЕН како мал па затоа си ваков сеа ???

------------------------------------------------------------------------------------------
ИГОР ЈА ИЗНЕРВЕРУВА КАЛИОПИ ?!

Од официјални извори дознаваме дека Игро Џамбазов веќе неколку недели се забавувал со дваесет и пет (25) години помлада девојка од Банско, горе од кај Бањите. Калиопи во солзи ни кажа дека не го очекувала ова од него, дека е тешко повредена и дека животот за неа повеќе нема смисла и размислува за самоубиство. Идентитетот на девојката е сеуште непознат, но нашата редакција прави се за да го дознае. Од Игор добивме само едно : ,,Еб*те се сите'' по телефонскиот разговор, а потоа не ни одговараше на нашите повици. Драмата на македонската естрада продолжува. Што е следно ? Пијанчење до смрт или сечење на вени ? Очекуваме разврска како од турска серија во наредните неколку денови.

Фото од Игор и непознатата девојка :
l58e81e985.jpg

Извор : www.mojatasoba.com.mk/skandali/igor

^

Aрсене како си по сликата која ја постави SenSei ?Ах бе игорче што и праиш на Мортиша :vozbud:

Овој Игор вика "ебете се сите",Влатко "сите ќе ве ебам".............по ебачка нација од нас има ли?

И којзнае колку му се скршил филм на детето.

Еј луѓе како се опивме со Игор и со девојчено сношти, поснопица, цела вечер не напаѓаше асфалтот, па кога отиде Игор да го бара попот да има кворум за картички и попот изгуби на карти и мораше да ја пее Вечна јапамја во 12 саат вечерта , ЉоЉ , ѕверови се напраивме.
Само Опи нешто избега појма немам оти, може е љубоморна на попот, пошто пееше поарно од неа (а богами и поарно изгледаше).
Еве и слики од сношти: http://goo.gl/KmcS

Да не те труеле со АРСЕН како мал па затоа си ваков сеа ???

------------------------------------------------------------------------------------------
ИГОР ЈА ИЗНЕРВЕРУВА КАЛИОПИ ?!

Од официјални извори дознаваме дека Игро Џамбазов веќе неколку недели се забавувал со дваесет и пет (25) години помлада девојка од Банско, горе од кај Бањите. Калиопи во солзи ни кажа дека не го очекувала ова од него, дека е тешко повредена и дека животот за неа повеќе нема смисла и размислува за самоубиство. Идентитетот на девојката е сеуште непознат, но нашата редакција прави се за да го дознае. Од Игор добивме само едно : ,,Еб*те се сите'' по телефонскиот разговор, а потоа не ни одговараше на нашите повици. Драмата на македонската естрада продолжува. Што е следно ? Пијанчење до смрт или сечење на вени ? Очекуваме разврска како од турска серија во наредните неколку денови.

Фото од Игор и непознатата девојка :

l58e81e985.jpg

Извор : www.mojatasoba.com.mk/skandali/igor

Ќе почнете шпекулација што ќе искочи во весник од глупости на форум и ќе му направите проблеми на некој, девојчево ми е другарка што студира на ФДУ, мислете малку.

passion2i.jpg

--- надополнето ---

passion1.gif

--- надополнето ---

Ќе почнете шпекулација што ќе искочи во весник од глупости на форум и ќе му направите проблеми на некој, девојчево ми е другарка што студира на ФДУ, мислете малку.
Девојчето може да му биде керка на Игор, но тоа е со луге кои НЕ мислат...
Kaliopi and Igor FOREVER

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom