Калиопи и Игор - FOREVER IN LOVE

• Креатор на темата Креатор на темата arsen15foreta
  • Време на започнување Време на започнување
FIND THE DIFFERENCE

gwgwh.jpg
На сликата од лево го нема девојчето во позадина. :)

Сега ќе си слават трезни минути заедно. :pos:

Еј колку ме нервирате, ке славеле трезни минути заедно, па нормално, зар пијани ке слават???
Калиопи не пие, а и Игор веке не!!!

--- надополнето ---

Калиопи прва ја прочита неговата книга (со исклучок на 20 тина страни кои Игор и ги сокрил за да ја забавува :) )таа колку се радува што тој веке не пие, не па таа да пие, значи!!!

--- надополнето ---

И ПРЕУБАВА ЕЕЕ!!!
http://www.facebook.com/home.php#!/...81940849.68458.214185471941510&type=1&theater

Еј колку ме нервирате, ке славеле трезни минути заедно, па нормално, зар пијани ке слават???
Калиопи не пие, а и Игор веке не!!!

--- надополнето ---

Калиопи прва ја прочита неговата книга (со исклучок на 20 тина страни кои Игор и ги сокрил за да ја забавува :) )таа колку се радува што тој веке не пие, не па таа да пие, значи!!!

Абе, еднаш алкохоличар, секогаш алкохоличар! :smir: Калиопи и Игор се супер алкохоличарски пар. Сега јас би ги советувала да напишат една книга на тема: „Алкохолот не зближи“. :)

Убавината не и ја спорам. Секој човек си убав! За физички изглед нема да зборувам.

Абе, еднаш алкохоличар, секогаш алкохоличар! :smir: Калиопи и Игор се супер алкохоличарски пар. Сега јас би ги советувала да напишат една книга на тема: „Алкохолот не зближи“. :)

Убавината не и ја спорам. Секој човек си убав! За физички изглед нема да зборувам.
Штооооо??? Тие се најпрекрасен пар ама не алкохоличарски бре, од каде тоа???Леле Калиопи НЕ пие а ни Игор, леле леле па уште и алкохолот ги зближил, што не ке чуе човек, ЉУБОВТА ГИ ЗБЛИЖИ!!!

Па да, љубовта кон алкохолот! Љубовта е широк поим, имаш љубов кон лица и љубов кон предмети, што е тука нејасно???
Љубовта кон алкохолот??? Леле е неможам веке, разбери дека тие не се пијаници, ја замислуваш ти Калиопи пијана???А и Игор сега...нема шанси, јас не!!!

Љубовта кон алкохолот??? Леле е неможам веке, разбери дека тие не се пијаници, ја замислуваш ти Калиопи пијана???А и Игор сега...нема шанси, јас не!!!

Калиопи и Игор ти се најголеми пијаници, сфати веќе еднаш. :pos:

Калиопи и Игор ти се најголеми пијаници, сфати веќе еднаш. :pos:
Еееј пак тие не можам значи веке :( Вие не верувате дека може некој да се покае и да започне одново, зошто тие да не можат, секој го има тоа право!!! Калиопи и Игор не се пијаници

Арсене, сине, оди бркни некое девојче, не се пали на бабава....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom