Калиопи и Игор - FOREVER IN LOVE

• Креатор на темата Креатор на темата arsen15foreta
  • Време на започнување Време на започнување
‚ добро де, бриши тоа сите :wink:

Еј, темава не ја "килајте", за да се види колку килав и безмозочен хумор и ремет се практикува денес.

Со чесни исклучоци на оние кои се помачиле, фотошопирале и вложиле креативност, сите други покажуваат колку се феноменални за барање на тролачки слики.

Хуху, ја најбоље гугл срч иам.

12072902962388821.jpg

http://www.facebook.com/pages/Калиопи-и-Игор-Џамбазов-се-љубат/214185471941510
Еве го линкот на групатааааааа, има групаааааа за нив :DDD знам дека и тука има многу што се за калиопи и игорче и слободно тој што сака може да се приклучи...позззззззззз до сите!!!

--- надополнето ---

Леле за 1 час собрале 30 обожаватели ами замислете за неколку дена јееееееееееееес бравоооооооооооооо

--- надополнето ---

Многу се радувам :DDD

http://www.facebook.com/pages/Калиопи-и-Игор-Џамбазов-се-љубат/214185471941510
Еве го линкот на групатааааааа, има групаааааа за нив :DDD знам дека и тука има многу што се за калиопи и игорче и слободно тој што сака може да се приклучи...позззззззззз до сите!!!

--- надополнето ---

Леле за 1 час собрале 30 обожаватели ами замислете за неколку дена јееееееееееееес бравоооооооооооооо

--- надополнето ---

Многу се радувам :DDD

Јееее ти ја направи групавааааа... Башшшш си сррцууу666. Мммwовкиии!!!

Јееее ти ја направи групавааааа... Башшшш си сррцууу666. Мммwовкиии!!!
Да, да пет сме администратори мегу кој и јас :))) , ке се налутев ако не ме додадеја па и јас помагав зошто и јас да не бидам администратор?

Да, да пет сме администратори мегу кој и јас :))) , ке се налутев ако не ме додадеја па и јас помагав зошто и јас да не бидам администратор?

На едно лице му се допаѓа ова.
Fail too much?

Јас сакав да се вика Калиопи и Игор forever IN LOVE, ама добро тоа е тоа...

Така е. Ти си најголмиот борец за таa врска, повеќе и од нив двајца :) Ај да соберете многу луѓе па квизови да организирате!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom