Калиопи и Игор - FOREVER IN LOVE

• Креатор на темата Креатор на темата arsen15foreta
  • Време на започнување Време на започнување
Lele kaj mi ja premestile temata :))) Aaa jas ucev,i doma mi vetija ke me nosat na idol yeees ke se slikam Opi i Igorce yupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii se raduvaaaaaaaaaaaaaaaaaam :DDD
a toa so Niko, Igor ne dava da mu ja pogledne nekoj drug Kaliopi kolku e ljubomoren, negova e!!!

Еби им матер царе !

Они тебе

Леле даваа реприза од интервјуто со Игор денес јееес, гледавте??? Јас даааааааа!!!
Ти ма пред мене зошто да ја бришат темата, салам ли си ма, ако не сакаш не читај и не пишувај коментари и готово!!! ОК???

arsen15foreta дај покажи малку почит кон Господ, пошто нели Јас сум Господ, твојот Бог!Да немаш други богови покрај Мене!
tumblr_li4amtw5dG1qaeh56o1_500.jpg

Да немаш други Богови ОСВЕН мене...така гласи, научете ги добро заповедите...јас се согласувам со тоа...јас ширам љубов некои ме плукаат овде!!! Што велиш на тоа, човече???

Да немаш други Богови ОСВЕН мене...така гласи, научете ги добро заповедите...јас се согласувам со тоа...јас ширам љубов некои ме плукаат овде!!! Што велиш на тоа, човече???

Велам сврти и другиот образ, гледам не фатила плунката. :toe:

А ти црниот67 не досадувај ако сакаш, не сум јас БЕБЕЕЕ,не сум мал арно ти рекле сите ти 21 година да не имаш а???

Арсенчо,овде никој не те плука,сам си се плукаш.Коментари од овој тип се за повеќето од нас на форумов паранормална појава,затоа не си отежнувај.Дреам он,срцкај си ги Игорче и Устата и.т.н јајца.

П.С:Озбилно више нема смисла темава,мавајте катанецот више.

не ми е јасно како народот слепо верува во овие глупости. Знаат дека ке ги интересира љубовниот живот на еден разведен водител и една пресно мажена поп дива,па сега се става акцент на тоа како “тие двајца се сакаат“. Мислете малку, зар ако тие имаат љубовна афера, толку јавно би се глупирале тука??
Зошто едноставно никој не ја сфати поентата дека секое шоу е за пари, а се дава она што најмногу народот го интересира, зошто не кажува калиопи рецепти за зелник туку се глупира со игор?
Како за пример секое американско успешно шоу содржи приватни животи на луѓето па затоа и станува популарно .на познатите тоа им е најлесно да го глумат, пошто нели, си се кажуваат кои се а нормално за то се дебело платени. Идол е повеќе од избор за пеач, тоа ти е едно шоу што прави пари, а игор и калиопи се тие што прават луѓе како арсенчо и ред други останати да си ја акаат глаата од земја и од радост пошто игор и рекол на калиоппи оти му е жена. Никој не би дозволил своето шоу, некој да го претвори во љубовна драма, со потребите на водителот. Секогаш уредникот на шоуто е тој што кажува што ќе биде, како ќе биде.
Што мислите, зошто се случуваат скандали на славните? Нормално за да се привлече внимание, нема ефект од правење добра музика, добро шоу, секогаш има внимание кога ќе се објави статија од типот “Слаткар прдна, Калиопи и игор се сакаат, тони михајлоски пушех марихуана во средно?!?!! итн:)

Пред да се впуштите во телевизорот и верувате во се што ќе ви каже кутијата, преслушајте се малце и видете дали навистина вреди да се замарате со тие работи и зошто баш тоа го дават на телевизија??

фејк е врската, само за публицитет на шоуто е исшпекулирано сето ова, не се палете ко малолетницчи на веспи сите

фејк е врската, само за публицитет на шоуто е исшпекулирано сето ова, не се палете ко малолетницчи на веспи сите

Кој сите бе ? Само еден таков гледам. Плус трол е!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom