Калиопи и Игор - FOREVER IN LOVE

• Креатор на темата Креатор на темата arsen15foreta
  • Време на започнување Време на започнување

За еден месец ќе полни :)

Нели гледате детето како се радува на оваа нова врска,зошто му го кратите задоволството,радувајте се со него заедно. Опи и Игор Фореверррррррррррррррррррррррррррррр

За еден месец ќе полни :)

Нели гледате детето како се радува на оваа нова врска,зошто му го кратите задоволството,радувајте се со него заедно. Опи и Игор Фореверррррррррррррррррррррррррррррр

Не сакам ниту да помислам дека сето ова е точно. Се плашам дека ќе ни го испијат целиот алкохол па новиве генерации ќе треба да пијат кока кола, фанта, ѓус... Алкохолот е за младите!!! МВР престана да се рекламира на тв, решија дека е попаметно парите да си ги поделат меѓусебе. :pos:

Абе галамава сигурно ке помогне бар малку во продажбата на новата книга на Игорче,јас би играл вака :devil2:
П.С. време за конспирациии

Црни не си интересен :)

ff55eyalln.jpg

Lele kaj mi ja premestile temata :))) Aaa jas ucev,i doma mi vetija ke me nosat na idol yeees ke se slikam Opi i Igorce yupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii se raduvaaaaaaaaaaaaaaaaaam :DDD
a toa so Niko, Igor ne dava da mu ja pogledne nekoj drug Kaliopi kolku e ljubomoren, negova e!!!

Lele kaj mi ja premestile temata :))) Aaa jas ucev,i doma mi vetija ke me nosat na idol yeees ke se slikam Opi i Igorce yupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii se raduvaaaaaaaaaaaaaaaaaam :DDD
a toa so Niko, Igor ne dava da mu ja pogledne nekoj drug Kaliopi kolku e ljubomoren, negova e!!!
hello-good-sir-on-behalf-of-the-internets-i-must-regretfully-inform-you-to-gtfo-and-take-your-fail-with-you.jpg

Не е можно да постојат вакви идиоти. Некој намерно се заебава.

Are u kidding me? :uvo:

T@k@ 3 p0drsk@ 0d m3n3.M0z3 d@ m1 d@d36 pr0f1l 0d f@c3b00k d@ t3 d0d@d@m v0 pr1j@t3l1?K@L10P1 1 1G0R <33333333333333333333333333333333333333333333.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom