Калиопи и Игор - FOREVER IN LOVE

• Креатор на темата Креатор на темата arsen15foreta
  • Време на започнување Време на започнување
HZMdq.jpg
:pos:

Кути, не чудисе, кога ке затрудни Калиопи, Арсенчо наш, ке врти со шамивче оро околу кука
со водена јамболија! :pos:

OMG Нико призна дека е со Опи, Игор не е во сликата OMG
wooooooooooooow каков прсврт во приказнава.... леле игор4е ќе останес сам..... :'( а баС бевте сwцки заедно

wooooooooooooow каков прсврт во приказнава.... леле игор4е ќе останес сам..... :'( а баС бевте сwцки заедно
Немој така, виде кога му рипна Игорче само зашто ја погледнал Калиопи, ке го отепаше детето ни криво ни должно!!! Смирисе Арсенчо, смирисе знам дека солзи ти идат, ама јас еве ти кажувам како е, и што е вистина, ТЕ ЛАЖАТ, Игоче не ја дава Калиопи за ништо на светот!!!:pipi:
Којзнај во кој сон е бебево!!!

чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи
чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи чка-пи
kur.

Zdravooo, pak jas vi nedostigav???Ne se lutam poveke, denes sum sreken i nosam novi vesti:
Za tie sto ne gledaa:
Konecno IGOR si prizna sega na A1:Posledno prasanje sto mu postavia na Igorce bese kako so idol i dali ima druga zena vo tvojot zivot (Kaliopi),site prasanja na fb i twitter bea za Opi, toj rece oficijalno ne kazavme, koga ke doznaat site togas i ti Zare, ama ako vidis vo mojot telefon od koj mi se siteee povici i poraki ke vidis deka ima!!! I ne znaeme sto ni se slucuva ni taa, ni jas...ne znaeme kako da si objasnime, mnogu sme komplicirani ama deka ja ima ja ima!!! Taka i si mislevme, sovrsen odgovor rece Zare!!! YEEEEEEEEEEEEEEEES VI REKOOOOOOOOOOOOOV
REKOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOV :)

amdi.jpg

Zdravooo, pak jas vi nedostigav???Ne se lutam poveke, denes sum sreken i nosam novi vesti:
Za tie sto ne gledaa:
Konecno IGOR si prizna sega na A1:Posledno prasanje sto mu postavia na Igorce bese kako so idol i dali ima druga zena vo tvojot zivot (Kaliopi),site prasanja na fb i twitter bea za Opi, toj rece oficijalno ne kazavme, koga ke doznaat site togas i ti Zare, ama ako vidis vo mojot telefon od koj mi se siteee povici i poraki ke vidis deka ima!!! I ne znaeme sto ni se slucuva ni taa, ni jas...ne znaeme kako da si objasnime, mnogu sme komplicirani ama deka ja ima ja ima!!! Taka i si mislevme, sovrsen odgovor rece Zare!!! YEEEEEEEEEEEEEEEES VI REKOOOOOOOOOOOOOV
REKOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOV :)

Глупав, Трачарски, Македонски, Типичен, Народ, кој го живее животот на другите, нема свое јас ниту свој живот, постојано се занимава со тоа кој што направил и зошто, и никогаш нема да постигне свој живот. Е тоа се сите што го пишат ова за калиопи и игор. Па, пизда му материн, зар единствени се шо се смувале во светот?
Толку НЛО да се пронајдеше немаше да има теми него за нив.

Абе каков сопствен живот да имаат, бебишта и шмизли под 20 години??? Не претерувајте и вие, нив ова сега му е интересно и само то па то ко папагали навиени се!!! Што се нервирате со ваквите, нека си се занесуваат уште малку уживајтеси, и вие така-така и готово!!!

--- надополнето ---

Не виделе, неизживеани се, и што ке видат само на телевизија и на интернет само тоа го кажуваат, сите под 20 се такви денешниве, со сите што имам направено муабет сите влегват во некој филмој се замислуват нешто, абе на друга планета се, за грев дечињата!!!

Глупав, Трачарски, Македонски, Типичен, Народ, кој го живее животот на другите, нема свое јас ниту свој живот, постојано се занимава со тоа кој што направил и зошто, и никогаш нема да постигне свој живот. Е тоа се сите што го пишат ова за калиопи и игор. Па, пизда му материн, зар единствени се шо се смувале во светот?
Толку НЛО да се пронајдеше немаше да има теми него за нив.

Миграцијата село-град има сериозни последици по психологијата на луѓето

Every now and then.............кајгана заблескува како порано.

Треба да се потрудат модераториве и админиве да ги задржат ваквите луѓе подолго на форумов,сериозно.

Абе каков сопствен живот да имаат, бебишта и шмизли под 20 години??? Не претерувајте и вие, нив ова сега му е интересно и само то па то ко папагали навиени се!!! Што се нервирате со ваквите, нека си се занесуваат уште малку уживајтеси, и вие така-така и готово!!!

--- надополнето ---

Не виделе, неизживеани се, и што ке видат само на телевизија и на интернет само тоа го кажуваат, сите под 20 се такви денешниве, со сите што имам направено муабет сите влегват во некој филмој се замислуват нешто, абе на друга планета се, за грев дечињата!!!

21 имаш?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom