Калиопи и Игор - FOREVER IN LOVE

• Креатор на темата Креатор на темата arsen15foreta
  • Време на започнување Време на започнување
Се извинувам што ја отворив темата, извинете девојки и фала што ме поддржавте, и да знаете НЕ СЕ СИТЕ МАШКИ ИСТИ!!! И за тие што мислевте поинаку немам 10 години ИМАМ 15 И НЕ СУМ МАЛ ОК???
Не си мал, ок.

Каквааааа понуда од колега па и модератор, фалаааааааааааа, јееееес ништо не ми можетеееееееее... ако сакаш пишувај ми со порака или нешто зошто јас не планирам овде повеке да пишувам, страшно сум навредена, или ако може да ги тргнете сите непристојни работи, ја претераа веке!!!
8640g.jpg

Убаво рекле бе, пи*ка се раѓа и земја се трпи.

So sweet, ljubovta na Kaliopi i Igor e foreveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer!!! Ima i maski romanticni OK???

А вие мислевте дека девојчето на празно зборува? Од нас зависи нивната судбина,ако им дадеме подршка и благослов ќе живеат вечно во романтична љубов,а ако им судиме ќе го изгасиме жарот во нивните срца.
Каква поддршка, фала многу леандра сосема се сограсувам со тебе, треба само малку да се поттикнат и онака тие се љубат, но само малку да се разгори жарот за да пламне...супер си!!!

Каква поддршка, фала многу леандра сосема се сограсувам со тебе, треба само малку да се поттикнат и онака тие се љубат, но само малку да се разгори жарот за да пламне...супер си!!!

За да биде побрзо,земете канта бензин и полијте ги.

КОЈ Е ОН БРЕ МЕНЕ ДА МЕ ВРЕЃА ТАКА, ОВА Е ВРВ СТВАРНО КАД СЕ ЗАЕБАВАМ СЕ ЗАЕБАВАМ АЛИ ОВА...АЈ ГИТЛА СИТЕ ОД ТЕМАТА МАРШ НАДВОР!!!

Никако затварање, вака долго се немам смеено

КОЈ Е ОН БРЕ МЕНЕ ДА МЕ ВРЕЃА ТАКА, ОВА Е ВРВ СТВАРНО КАД СЕ ЗАЕБАВАМ СЕ ЗАЕБАВАМ АЛИ ОВА...АЈ ГИТЛА СИТЕ ОД ТЕМАТА МАРШ НАДВОР!!!

Хахахха.. дечко дај бе олади. негледаш дека ти се смее цел форум?ако не ти се свиѓа имаш 345346534 теми друго. нади некоја интресна и пишувај и нормално пази шо пишуваш да не продолжат да ти се смеат :)

Ама не.... Јас не сакав да те навредам. Само сакав да најдам оправдување за твоето однесување :smir:
btw ти си на сликава од десно?

ugly-betty-justin-betty-425x309.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom