Калиопи и Игор - FOREVER IN LOVE

• Креатор на темата Креатор на темата arsen15foreta
  • Време на започнување Време на започнување
Edna od najubavite vesti nedelava. Bas me raspolozi. Celo vreme i Kaliopi i Igor bea so pogresni licnosti. Iscrpeni se od promasuvanja, no iskreno sum ubedena deka ova e nagrada za nivnite zivotni prikazni. Igor e emotivec bez resor, a Kaliopi strasno iskusna zena. Idealna kombinacija. SO SREKJA, i da nema nema kraj....
Bravooo Jasne, alaf da ti e kako jas da sum go pisuvala ova, isto razmisluvas, cel zivot bea Kaliopi i Igor so pogresni licnosti, vreme bese da se pronajdat!!!Neka im e so sreka, a maskite neka ucat od Igor, toj e najkul i najotkacen vo cela Makedonija ama pokrej Kaliopi e krotko jagnence, sto se guska vo nea...kolku slatko!!! Bravo

Bas s3 swc3ncaaaaaaaaaaaaaaaaaa wewewewewewewwew da gi wuckam.

Taka taka hehe. Kazi im. I mene taka mi napravija na forumov koga ja sirev ljubofta i romantikata. Me napravija budala. Ali da znaes ljubomorni ni se ama neznaat. Hhehe pozzz
Eh alaf da ti e, me raspoloziiiiiiiii premnoguuuuuuu, edno od normalnite maski na forumov, koja ne bi sakala romanticna dusa kako tebe???Se poklonuvam ;) :salut:

--- надополнето ---

Bas s3 swc3ncaaaaaaaaaaaaaaaaaa wewewewewewewwew da gi wuckam.
Kaliopi i Igorce dusickiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii pa ti, soncinjaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa mili!!!

Eh alaf da ti e, me raspoloziiiiiiiii premnoguuuuuuu, edno od normalnite maski na forumov, koja ne bi sakala romanticna dusa kako tebe???Se poklonuvam ;) :salut:

--- надополнето ---

Kaliopi i Igorce dusickiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii pa ti, soncinjaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa mili!!!

Ако може киwилица да пишуwaш би биwo многу подобwo....:pipi:

--- надополнето ---

Fati se so mene, i jas sum romanticna dusa. Koga doznav za Kaliopi i Igor srceto mi se stopi od lubov.

Bravooo Jasne, alaf da ti e kako jas da sum go pisuvala ova, isto razmisluvas, cel zivot bea Kaliopi i Igor so pogresni licnosti, vreme bese da se pronajdat!!!Neka im e so sreka, a maskite neka ucat od Igor, toj e najkul i najotkacen vo cela Makedonija ama pokrej Kaliopi e krotko jagnence, sto se guska vo nea...kolku slatko!!! Bravo

1285672256668.jpg

Kaliopi e grda i debela

Igor e shugav i kockar

A ti si retardirana

pozzz

Sega zaminvam na fakultet ama NE e zatvorena temata posle ke pisuvame ok? Epa romanticni dusiiiiiiiiiiiiii VE SAKAAAAAAAAAAM ;)))
Vasata babygirl19:pipi:

Ако налета некој на порнич од овие двајца нека праќа, pozz !

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom