Календар за сериите кои ги следите

• Креатор на темата Креатор на темата biskoja
  • Време на започнување Време на започнување
You have wasted about 1 month, 5 days and 21 hours of your life watching your TV shows.
You have watched 1410 out of 1488 episodes.

You have wasted about 1 month, 1 day and 13 hours of your life watching your TV shows.
Инаку, јас претежно на http://www.sidereel.com/ си ги следам сериите, многу е едноставно и има добар распоред:)

Со сите серии на кои ми текнува во моментов, а без Македонски приказни, Тврдокорни и Бушавата азбука, резултатот е овој:
You have wasted about 2 months, 2 days and 18 hours of your life watching your TV shows..
You have watched 2436 out of 2495 episodes.

Последен

фак јеа :)

Али коа ќе ми текне колку иам гледано на телевизија што не сум ги пишал...

Сепак, 2-3-4 месеци? Што ви е бе луѓе???!!!:confused:

Сметај дека ова се на пример 2 месеци 2 дена итн... total time, без спиење :) Што значи реално секој од нас треба да пресмета по колку саати дневно спие за да види колку активно време изгубил. Иначе од по телевизии на времето што ми текна пишав ама сигурно има уште. Ги заборавив 3rd Rock и Persons Unknown :)

Има една мана сајтов, не може да ни пресмета на нас кои сме ја гледале секоја епизода од Friends минимум 7-8 пати :pos:

Изгледа само јас сум од оние, што на ниедна серија, не гледал една епизода по два пати.
Иначе...You have wasted about 1 month, 1 day and 7 hours of your life watching your TV shows.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom