Tonchie
BATTERY +
Не ми паѓаше ништо на памет па еве башка тема за овој настан.
Сега за сега успеав да ископам инфо само на ЈоуТубе
Сега за сега успеав да ископам инфо само на ЈоуТубе

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

interesno interesno
samo kako so gledam vo najavata nema mnogu kvalitetni dj osven goran kan
P.S. moze li nekoj da stave nekoja slika od kaleto da vidam kako izgleda

)

народ 500 а покасното до 200, повеќето дојдени колку да се појдени негде од досада или колку да се бројат и стојат како здрвени
дефинитивно за на класична музика се, таму ќе можат и да си седнат
озвучување: ТАПА
музика и така и така, само флудер растури и направи одлична атмосфера, али може да помине како за прв пат
организација на настанот: ТАПА
пијалоци: ефтини, само замерка изгледа не им кажале да го оладат пивото
ps нека му каже некој на Мирко Попов да си го смени сетот, доста му беше на овој цело лето![]()
Ете како кичевчани секогаш знаат да се поддржат помеѓу себе.
Наместо да се потрудиме сите заедно Калефестот да продожи некои личности плукаат на организацијата и ги поебувааат сите работи.
Преубаво си поминав вчера, музиката беше супер, имаше одлична атмосвера ама минус беа топлите пијалоци. Убаво би било ако се продолжи калефестот и во наредните години.
не е плукање, вакви настани се за поздрав и поддршка, али неопростливо е да се прават грешки како на пример што до 17 неможеа да средат за да почнат каснеа 3 саати
несмеат да си дозволат да им се случи тоа со озвучувањето оти тапа беше не се слушаше ни до шанкот
за организација на цел настан од 1 до 10 би добиле 3 макцимум
за прв пат не е лошо ама може многу подобро
музиката не беше нешто нај нај поготово Попов кој истиот сет го пушта 10 месеци
а Флудер секоја му чест
убо ќе е да продолжи, само некои работи треба да се припазат и да се потсредат
неможе за се да кажуваме прв пат е во Кичево е па ај да прогледуваме низ прсти за се
негативностите треба да се кажат за да се поправат
а да и рекламација на настанот ТАПАААААААААА
Леле и ова не ми се веруваше!! Се жалиш за озвучувањето?? Се слушаше дури до Горица!
Касно почнаа ама сепак преубаво беше и рекламацијата беше супер, цело Кичево беше излепено со плакати, на фејсбук по 40 покани дневно ми стигнуваа.
abe sega neznam kako bilo na zurkata.toa e normalna rabota deka na nekoj nema da mu e ubavo a na nekoj deka ke mu e ekstra,spored dj-te ne se nesto posebno osven goran kan i flooder
kolku so imam slusano od eden prijatel od kicevo isto kako mene dosta e prenesen po technoto i po elektronskata muzika mi kazuva deka vo kicevo se pravat dosta kvalitetni zurki i se nosat dosta kvalitetni dj po kavicite,e sega kako bilo na ovaa neznam

leleee ne gi zboruvaj tiaсе носат истиве од настанов
Мирко Попов по едно 57898327892314789 пати во годината
Флудер еднаш до два пати годишно за да направи добра журка
Горан Кан 2-3 пати годишно и кога е тој е добро
од анетана 5 порано секоја недела идеше Ерик Фокс
идеа Никифор, Ицко и компанија барем еднаш месечно, сега послабо
ете отприлика какви журки има по кафичите
ама затоа поп естрадава редовно иде, а да и во последно време српски ѕвезди се актуелни
а ќеф ми направија петокот Беј Д Фиш и пред пола година Фолтин

Озвучувањето и организацијата ТАПА. Од ѓуптин беше озвучувањето, а тој врска си немаше со озвучување. Кога свиреа бендовите беше катастрофа, гитарите со процесор директно во миксета. Кај го има тоа :kesa: Тапа...