Какво месо јадете?

• Креатор на темата Креатор на темата Insane
  • Време на започнување Време на започнување
bibika напиша:
Kakva dieta? Jadam isklucivo vakvo meso,vidi..mmm..prsti da izlizes..hm..hm..:)

prase.gif

Дај навака малку ма, ееее...циција.

Омилени ми се свинското и јагнешкото,а не се оставам и без сите други видови месо,но ги јадам во помала количина од свинското.Пилешко во последно време слабо јадам.

доколку у оброкот нема месо не се најадувам никако...ипак свинското ми е на прво место абе тоа ребра,сланинка,кременадли :nesvest:

Riba,riba i samo riba! Ne mozam bez riba, osnovna ishrana mi e. Od drugo meso i pileskoto ne mi smeta,ali RIBA i samo riba! :icon_lol:

скоро никакво

и убо така. премногу ги сакам кутрите мали прасиња, јагниња, телиња, пилиња, за да им го опнам ножот само зато шо ме мрзи да садам компири. Или да си сварам шпагети или граФФФче :)

Mesom...........! Mlac, mlac... Umiram po meso, recisi nisto drugo nejadam sto i da e samo mesi. Nornalno najbolje od se e svinsko i pokraj sto loso zvuci ama srarata pogovorka glasi "SAJDOBRA PTICA TI E PRASICA"

Jadam sekakvo meso na sekakov nacin osven kozjo:pov:i ovco..bljak.
inaku svinskoto i teleskoto mi se omileni..mmm...

Риба и сите други морски месаааа:je: ...после пилешко и свинско.
Послабо телешко, може во некакви комбинации.
Не јадам јагнешко, козјо и никаков дивеч.:pov:

Освен пилешко секакво друго месо сакам...одвратно ми е зашто на времето го имам прејадено скоро за секој појадок.-Работев со едни дрчни колеги со кои кога ќе седневме на појадок само печена кокошка на грил се нарачуваше и збоктисано ми е.

Секакво месо, освен јагнешко.... КОРНЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ. :) :)

Јас највеќе јадам пилешко, свинско и риба, меѓутоа на пилешкото месо ја јадам само кожата, од свинското месо све јадам:) а од риба највеќе сакам Ослич.:)

Jadam sekakvo...Ali najvise sakam pilesko...Stek!!mmmmm....Leleee mi se prijade i taka ne sum jadena...:nesum::nesum:

Како ми ја погоди темава мх мх мх :)

МЕСО: Едноставно обожавам какво било месо а највеќе го сакам пилешкото..Најмеко,највкусно..Само не јадам мисиркино и не знам уште какво.Месо компирчиња мх мх мх:zlo: :) после цел ден да не јадеш..

РИБА: Мноооогу ја обожавам и секогаш сакам да јадам риба..Викаат здрава е за очите :wink:..Ама не само заради тоа туку мене ми е вкусна..Секогаш ја поливам одозгора со малце лимон:) И со риба не многу често ама знам да пивнам вино :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom