Какво месо јадете?

• Креатор на темата Креатор на темата Insane
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
11 февруари 2006
Мислења
1.744
Поени од реакции
0
Какво го сакате највеќе ?? пилешко ?? свинско ?? телешко ?? мисиркино ?? јагнешко ?? риба ?? јунешко ?? или какво јадете ????

Insane напиша:
Какво го сакате највеќе ?? пилешко ?? свинско ?? телешко ?? мисиркино ?? јагнешко ?? риба ?? јунешко ?? или какво јадете ????

samo jagnesko ne :pov: najgadno mi e, a i zajacko jadam :icon_lol:

a ti sto jades be ? :)

auuu obozavam meso...sekakvo sakam ali najubavo mi e jagneshko pe4enje ali ako e dobro napraeno onaka so kompircinja njam,njam
inace i riba obozavam,potocno kaliforniska pastrmka ali i drugite s eokey...ma se e ubavo i batak karabatak na skara u Toto auuuu me pogodi temava :)))))))

Се јадам важно месо да е.
Пособено пилешко и од риба

Од месо ич некам исклучок правам со пилешко пошто нема сланина она лигавото и плескавици!Јез да е нездраво!

е јас јадам пилешко, риба, мисиркино и свинско ..

Риба најмногу...а од другите сакам јагнешко добро приготвено,може под вршник,свинско не обожавам

LadyPatron напиша:
Риба најмногу...а од другите сакам јагнешко добро приготвено,може под вршник,свинско не обожавам

ehh .. pa kazi mi koj ne saka riba i koj ne ja obozava :)

riba...mmmm obozavam!moze i pilesko ama radi pticjiov grip nekako sube mi e!

Па ги има многу што не сакаат риба,не им мириса убаво,во тие ја вклучувам мајка ми...

LadyPatron напиша:
Па ги има многу што не сакаат риба,не им мириса убаво,во тие ја вклучувам мајка ми...

neka stavi stipka na nos :pos:

Insane напиша:
aaaaaaa .. epa majka ti e eden od 100

ne e 1 od 100 tuku 1 od 20

kojznae i dali se 20

meso...ne go obozavam bas ali jadam riba so zelencuk,pilesko posebno pileski uvijac,svinsko drugoto meso ne go jadam mi ima tezok vkus i miris

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom